Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj”
Anmeldelse av Pizza proff

Pizza proff
Vurdert som nr. 10 av 30 Restauranter i Løkken
Kjøkken: Pizza
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. august 2020

God pizza, mange å velge i, koselig sted, god service. De ansatte fulgte godt opp med koronnaregler.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (56)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 56 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Bestilte pizza over nett-tjenesten deres og alt fungerte prikkfritt. Vi hentet pizzaen deg og spiste i sommerhuset vårt. Pizzaen var ferdig presis kl 19 som bestilt og smakte nydeligsprø bunn og rikelig fyll.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, lillan h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Vi bestemte oss for en lettvint middag idag og valget falt på pizza. Har gått forbi noen ganger og bestemte oss for å prøve dette stedet. Vi ble ikke skuffet. Ungene fikk smakfulle og gode barnepizzaer, de var også store. Vi voksne bestilte Calzone og Monterry som var meksikansk. Begge pizzaene var kjempegode og fulle av smak. Pizzaene var såpass store at vi har rester til i morgen også:)

Dato for besøk: juli 2018
Takk, thear983
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2017 via mobile enheter

Pizzaen var kjempegod. Hadde nr 1,5 og 7. Alle var gode. 1 pizza og voksen og 1 på deling te barn. (5 og 8). Ikke så greit å sitte der å spise så vi valgte å ta med. Var ikke dyrt heller..

Dato for besøk: juli 2017
1  Takk, Bente H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2016 via mobile enheter

Skikkelig pizza får du her. Har prøvd pepperoni pizza i dag og den var helt fullkommen. Proff herre mann som kan sitt fag som pizza baker. Helt klart en plass som blir besøkt igjen... når alle andre stenger sine kjøkkener på kvelden har disse fortsatt åpen om man blir litt kvelds sulten.

Dato for besøk: juni 2016
1  Takk, 384j_rnb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pizza proff, så også på

 
Løkken, Bronderslev
 

Har du vært i Pizza proff? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din