“Veldig god mat”

Pizza proff
Vurdert som nr. 12 av 37 Restauranter i Løkken
Kjøkken: Pizza
Anmeldt 6. april 2024

Veldig hyggelig ansatt og veldig god mat. Alle ungdommene ble fornøyd og mett. Vi hadde pomfri og pizza og alle ble ekstremt fornøyde.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Selma Fuglset P

Anmeldt 20. juli 2022 via mobile enheter

Vi bestilte pizza på nett, men de laget aldri noen pizza. De priorierte andre kunder. Vi fikk derfor aldri smakt på pizzaen.

Takk, Einar H
Anmeldt 4. august 2020

God pizza, mange å velge i, koselig sted, god service. De ansatte fulgte godt opp med koronnaregler.

2  Takk, annegunnp2016
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Bestilte pizza over nett-tjenesten deres og alt fungerte prikkfritt. Vi hentet pizzaen deg og spiste i sommerhuset vårt. Pizzaen var ferdig presis kl 19 som bestilt og smakte nydelig😊sprø bunn og rikelig fyll.

Takk, lillan h
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Vi bestemte oss for en lettvint middag idag og valget falt på pizza. Har gått forbi noen ganger og bestemte oss for å prøve dette stedet. Vi ble ikke skuffet. Ungene fikk smakfulle og gode barnepizzaer, de var også store. Vi voksne bestilte Calzone og Monterry som var meksikansk. Begge pizzaene var kjempegode og fulle av smak. Pizzaene var såpass store at vi har rester til i morgen også:)

Takk, thear983

Reisende som så på Pizza proff, så også på

Løkken, Hjørring
Løkken, Hjørring

Har du vært i Pizza proff? Del dine erfaringer!