Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott mat og flott stemning!”
Anmeldelse av Pura Vida

Pura Vida
Vurdert som nr. 1 av 67 Restauranter i Mahmutlar
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 2 - USD 10
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. august 2019

Veldig hyggelige ansatte og veldig god mat! Koselig plass hvor vi spiste laks mens vi så på fotballkamp. Gode priser også. Anbefales!

Dato for besøk: august 2019
Takk, chrismasta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (182)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 182 anmeldelser

Anmeldt 19. august 2019

Den beste restauranten i hele Mahmutlar! Utrolig god mat uansett hva som bestilles. Veldig gode biffer, spesielt. Veldig serviceminded og blide ansatte og ikke minst veldig barnevennlig innstilte. Barna ville spise her hver dag, og det ville for det meste vi voksne også! Live musikk to ganger i uka med god musikk! Her serverer de Lavas, tyrkisk brød, 2 ganger i uka. De andre dagene får du andre brød til forrett! Gode priser er her også.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Renate T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2019

Svært bra resturant. Veldig god mat og drikke, svært hyggelig og service innstilt betjening. Har vært her nesten hver dag hele ferien. Prisene er helt OK.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Merete H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2019 via mobile enheter

Veldig hyggelige folk, god atmosfære og god mat! Beste stedet i område! Virkelig å anbefale for alle! Første gang men overhode ikke siste gang !!

Dato for besøk: august 2019
Takk, anneserinemr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Utrolig god mat, og service fra alle kelnere og spesielt Kaia og kan anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: august 2019
Takk, toveb570
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pura Vida, så også på

Mahmutlar, Antalya (provins)
Mahmutlar, Antalya (provins)
 
Mahmutlar, Antalya (provins)
Alanya, Antalya (provins)
 
Alanya, Antalya (provins)
Mahmutlar, Antalya (provins)
 

Har du vært i Pura Vida? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din