“Her kommer vi tilbake”
Anmeldelse av The Chef Restaurant

The Chef Restaurant
Vurdert som nr. 6 av 80 Restauranter i Mahmutlar
Anmeldt 2. april 2024

Her er god service, smilende og hyggelig personale, og meget god mat. Her er også greit for de som har småbarn.
Kan anbefales 👌

Dato for besøk: september 2023
Takk, lindamm2021

Anmeldt 21. mars 2023

God mat, men fikk aldri spsist opp da jeg ble syk av alle røyrere. Eier er redd for å miste kunder og lar gjestene gjøre som de vil. Jeg har astma og ble veldig syk, så dette er ikke greit. Eier ordnet transport tilbake der jeg bodde, men kvelden og natten var ødelagt for meg.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, GuriW
Anmeldt 20. juli 2022 via mobile enheter

Veldig God mat, rolig atmosfære, fint lokale.
God plass innendørs som barna kunne bevege seg på. Servitørene yter god service.

Takk, 495steffenl
Anmeldt 30. april 2022 via mobile enheter

Hyggelig betjening, veldig god mat og ikke minst bra wc fasiliteter. I løpet av en uke var vi innom 3 ganger. Verdt flere besøk👍

Dato for besøk: april 2022
Takk, annes147
Anmeldt 24. desember 2021 via mobile enheter

Beste biffen i mahmutlarog tenker jeg har prøvd di fleste etter 15-16 år i mahmutlar Og ikke minst fine priser
Og meget trivelige ansatte
Ikke masete.
Og det er rent og pent ser

Dato for besøk: desember 2021
1  Takk, Escape28057769867

Reisende som så på The Chef Restaurant, så også på

Mahmutlar, Antalya (provins)

Har du vært i The Chef Restaurant? Del dine erfaringer!