“PERFEKT ”

Vurdert som nr. 7 av 81 Restauranter i Mahmutlar
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 8. september 2022 via mobile enheter

Kjempe god mat kjempe service
her serveres det gourmet mat,har prøvd både planke biff og lammeskank, blir ikke BEDRE 😘

Dato for besøk: september 2022
Takk, Trond N

Anmeldt 25. desember 2021 via mobile enheter

En trivlig plass med god matt. Og godt drikke Altid masse folk på kveldene og oppe helle året blandt di elste utestede i mamuhtlar

Dato for besøk: desember 2021
Takk, Escape28057769867
Anmeldt 10. juli 2021

Buzzy er en veldig bra resturant, fordi selve atmosfæren er veldig bra. De som jobber der er veldig hyggelige og trivelige. Maten er også meget god, noe som også er veldig bra. Alle burde ta en tur innom Buzzy, dere vil ikke angre!

Takk, 507linae
Anmeldt 8. juli 2021

En veldig fin og koselig resturant. Kelnerne var veldig imøtekommende og var veldig opptatt på at min opplevelse skulle være bra. Dette er helt klart en resturant jeg kommer til å besøke flere ganger, vi sees!

Takk, 508selmae
Anmeldt 8. juli 2021

Buzzy er en veldig bra restaurant! De har veldig god service og mat man både kan nyte på morningen og kvelden. På kvelden er det det mye liv og stemning noe som passer godt med god mat:)

Takk, NinaB2691

Reisende som så på Buzzy Restaurant Mahmutlar, så også på

Alanya, Antalya (provins)

Har du vært i Buzzy Restaurant Mahmutlar? Del dine erfaringer!

Buzzy Restaurant Mahmutlar detaljer opprinnelig gitt av Yellow.com.tr