Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Den beste”

Blue Hawaii Restaurant Steak House & Bar
Vurdert som nr. 1 av 71 Restauranter i Mahmutlar
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 1 - USD 8
Kjøkken: Internasjonalt
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. september 2021

Vår favoritt restaurant . Familievennlig og veldig hyggelig personal. Vi kommer alltid tilbake. Tusen takk.

Dato for besøk: september 2021
Takk, conniemadelensmedsha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (335)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 335 anmeldelser

Anmeldt 10. februar 2021

Fin restaurant med god mat og hyggelig betjening, et sted jeg sterkt anbefaler at man avlegger et besøk når man er i Mahmutlar

Dato for besøk: februar 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 878arnet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. oktober 2020

Vår favoritt restaurant i Mahmutlar. Anbefaler spesielt biffen der, fantastisk god. Kelnerne er utrolig hyggelige og vi føler oss alltid velkomne. Servicen er upåklagelig. Vi har vært her i 4 uker og vi kommer alltid tilbake. Aldri klaget på noen ting. Veldig barnevennlig sted.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, conniemadelensmedsha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. september 2020

Vi besøkte restauranten mange ganger på vår ferie, hyggelig plass og flotte mennesker som jobber der.Spiste nydelig biff som jeg vil anbefale.Rent og pent og anbefaler dere å ta turen innom om dere er i mahmutlar. Kjempe gode drinker fikk vi også.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Mino21210
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. november 2019 via mobile enheter

Vi spiste Argentinsk biff, kjøttet var utrolig mørt, sauser og tilbehør var fantastisk. Hyggelig personale!

Dato for besøk: november 2019
Takk, 228lindaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Blue Hawaii Restaurant Steak House & Bar, så også på

Mahmutlar, Antalya (provins)
Mahmutlar, Antalya (provins)
 
Mahmutlar, Antalya (provins)
Mahmutlar, Antalya (provins)
 

Har du vært i Blue Hawaii Restaurant Steak House & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.