Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Silva - ingen over - ingen ved siden!

Vi er en familie på fire som reiste rundt i Sri Lanka i to uker. Vi hadde selv ønske om reiserute... les mer

Anmeldt 28. oktober 2019
Elisabeth L
Super tur!

Fikk anbefalt Silva fra noen i Norge. Han var kjapp med å svare på e-poster før turen og kom med en... les mer

Anmeldt 29. august 2019
heges923
,
Son, Norge
via mobile enheter
Les alle 21 anmeldelsene
  
Anmeldelser (21)
Filtrer anmeldelser
21 resultater
Vurdering fra reisende
20
1
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
20
1
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 21 anmeldelser
Anmeldt 8. mai 2018

Sunnfjord Folkehøgskule med klassane Rein Natur og Global Foto hadde ein fantastisk tur til Sri Lanka i februar-mars 2018, mykje takka være Silva og Different Journey sin eineståande serviceinnstilling. Silva er profesjonell, ansvarsfull og veldig hyggeleg. Både elevar og personale kjenner seg særdeles godt nøgd med samarbeidet og kan anbefale Different Journey og Silva på det varmaste.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, Birger F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. april 2018 via mobile enheter

Vi hadde en strålende reise på Sri Lanka sommeren 2017. Vi hadde lagt opp rute i samråd med Silva og hadde god nytte av all kompetanse og lokalkunnskap som han innehar. Slik fikk vi en svært variert og innholdsrik ferie på Sri Lanka. Vår sjåfør ,Amila, førte oss trygt og sikkert rundt og kom med gode tips underveis. Det var også rom for improvisasjon. Anbefales på det varmeste!

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, Tone H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mars 2018

Different journey gjør ferien virkelig annerledes. På denne turen til Sri Lanka ønsket vi å dra til østsiden av øya via fjellområdene Ella og Horton plains. Et utmerket samarbeid med DJ som kombinerte våre ønsker og deres supplerende forslag, gjorde turen til en fantastisk opplevelse. Vi kunne ikke ha hatt det bedre og vil definitivt benytte DJ på vår neste tur sammen med vår barn og barnebarn

Dato for opplevelse: april 2017
Takk, hedvigkrane
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. mars 2018 via mobile enheter

Kan anbefales på det varmeste! Hyggelig og ansvarsfull reiseleder - vi var sammen med Silva i 2013 - og det har sikkert blitt enda bedre

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, toveh782
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mars 2018

Fra vi ble hentet på hotellet i Colombo var turen en opplevelse. God sjåfør og guide. Hotellene som var valgt for oss var meget bra. Vi vil benytte oss av Different Journey ved neste anledning.

Dato for opplevelse: april 2017
Takk, NilsH263
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser