Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Greit sted å spise”
Anmeldelse av Valdres Gjestegard

Valdres Gjestegard
Vurdert som nr. 4 av 9 Restauranter i Aurdal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble mottatt av en meget hyggelig dame i resepsjonen der maten skulle bestilles. Vi bestilte rømmegrøt og valgte bort spekematen denne gangen.
Det var ferie og stor pågang, og vi fikk det siste bordet inne. (Vi var litt usikre på om personalet hadde full kontroll på om avstandsregelen hele tiden ble overholdt av de sittende gjestene.)
Grøten kom raskt, og den hadde en litt annen konsistens enn vi var vant til. Vi skjønte etter hvert at det var fordi smøret var holdt kokt inn i grøten, og altså ikke skilt av og servert ved siden av slik det gjøres med den vi anser som den tradisjonelle. Varianten blir naturlig nok mer mektig, den blir litt mindre homogen, og den fine og lett syrlige smaken som den tradisjonelle har, synes vi også at blir borte. Men for all del; det er nok spørsmål om smak og behag her, for varianten er på samme måte som den vi ser som den tradisjonelle grøten resultat av kokkekunnskap og mange timers nitid tilberedelse.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 769kjellj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (25)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 25 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Stoppet innom gjestegården på vei hjem fra ferie. Jeg bestilte karbonader med poteter, ertestuing og brun saus. Smakte godt, de andre spiste schnitzel og medisterkaker og alle var fornøyde. Gode porsjoner. Rent og pent med hyggelig personale. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, LarsEdvin71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020

Grei aure, hardstekt fritert rødspette, fullstendig smakløse poteter.
Styr unna hvitvinen.
En skuffelse, etter anmeldelsene tidligere i sommer.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, bentee598
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Wienerschnitzelen her var nydelig. Kalv servert med poteter, nydelige grønne erter, tyttebærsyltetøy, sitron og en liten ansjos på toppen.
Jeg har aldri vært spesielt glad i erter, men disse var gode.
Kan fåes med pommes frittes og salat også, men ikke gjør det.
Neste gang blir der stekt aure.

Dato for besøk: august 2018
3  Takk, Christina S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2018 via mobile enheter

Stoppet her på vei hjem fra fjelltur.
Ørreten og rømmesausen var topp.
Potetene var vel litt «kafeteria» dvs overkokt, men godkjent.
Hyggelig lokale og betjening. Stedet fortjener flere gjester!

Dato for besøk: juli 2018
3  Takk, eriksverre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Valdres Gjestegard, så også på

 
Aurdal, Nord-Aurdal

Har du vært i Valdres Gjestegard? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din