“Alltid god mat!”
Anmeldelse av Valdres Gjestegard

Valdres Gjestegard
Vurdert som nr. 4 av 9 Restauranter i Aurdal
Anmeldt 26. juli 2020

Spiste stekt flesk, som vanlig sprøstekt, god kålstuing og varmt! Kan også anbefale karbonader, Aure, wienerschnitzel, ja alt er smakfullt og godt!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, kanonmormor

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble mottatt av en meget hyggelig dame i resepsjonen der maten skulle bestilles. Vi bestilte rømmegrøt og valgte bort spekematen denne gangen.
Det var ferie og stor pågang, og vi fikk det siste bordet inne. (Vi var litt usikre på om personalet hadde full kontroll på om avstandsregelen hele tiden ble overholdt av de sittende gjestene.)
Grøten kom raskt, og den hadde en litt annen konsistens enn vi var vant til. Vi skjønte etter hvert at det var fordi smøret var holdt kokt inn i grøten, og altså ikke skilt av og servert ved siden av slik det gjøres med den vi anser som den tradisjonelle. Varianten blir naturlig nok mer mektig, den blir litt mindre homogen, og den fine og lett syrlige smaken som den tradisjonelle har, synes vi også at blir borte. Men for all del; det er nok spørsmål om smak og behag her, for varianten er på samme måte som den vi ser som den tradisjonelle grøten resultat av kokkekunnskap og mange timers nitid tilberedelse.

1  Takk, 769kjellj
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Stoppet innom gjestegården på vei hjem fra ferie. Jeg bestilte karbonader med poteter, ertestuing og brun saus. Smakte godt, de andre spiste schnitzel og medisterkaker og alle var fornøyde. Gode porsjoner. Rent og pent med hyggelig personale. Anbefales.

1  Takk, LarsEdvin71
Anmeldt 18. juli 2020

Grei aure, hardstekt fritert rødspette, fullstendig smakløse poteter.
Styr unna hvitvinen.
En skuffelse, etter anmeldelsene tidligere i sommer.

Takk, bentee598
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Wienerschnitzelen her var nydelig. Kalv servert med poteter, nydelige grønne erter, tyttebærsyltetøy, sitron og en liten ansjos på toppen.
Jeg har aldri vært spesielt glad i erter, men disse var gode.
Kan fåes med pommes frittes og salat også, men ikke gjør det.
Neste gang blir der stekt aure.

Dato for besøk: august 2018
3  Takk, Christina S

Reisende som så på Valdres Gjestegard, så også på

Aurdal, Nord-Aurdal

Har du vært i Valdres Gjestegard? Del dine erfaringer!