Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig gode pastaretter”
Anmeldelse av Aurdalsstua

Aurdalsstua
Vurdert som nr. 3 av 9 Restauranter i Aurdal
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 28
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening. Vi hadde pastaretter. En med kylling og en med entrecôte. Alt var varmt når vi fikk det. Veldig gode smaker og perfekt tilberedt. Ble godt mette. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, ingejarla
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 26 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk pizza som kan anbefales på det varmeste, maten kom utrolig raskt og betjeningen var hyggelig og serviceinnstilt

Dato for besøk: august 2020
Takk, SveinB6
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Her får du god mat!
Spist både lunsj og middag her og dette er et av de beste spisestedene langs veien.

Dato for besøk: august 2020
Takk, zigdale
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2020

Vi spiste biff og vart godt fornøyd! Godt kjøtt, passe stekte grønsaker og god saus! Blid betjening! Kona godt fornøyd med sjokoladefondant og is! Planter ute kunne vært litt oppgradert. Hilsen Feinsmekkere

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Opplevelser1963
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. februar 2020 via mobile enheter

Første gangen jeg besøkte dette stedet var jeg litt skeptisk på grunn av fasadens utseende. Det var aldeles ubegrunnet. Nå har jeg vært her flere ganger og er like begeistret hver gang. Jeg liker spesielt godt den italiensk-inspirerte maten. Maten som serveres er smakfull, rikelig og god. Jeg anbefaler dette spisestedet!

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, heidil339
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Aurdalsstua, så også på

 

Har du vært i Aurdalsstua? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din