“Nydelig gjærbakst”
Anmeldelse av Fjellparkstua

Fjellparkstua
Vurdert som nr. 2 av 9 Restauranter i Aurdal
Beskrivelse: Fjellparkstua er Aurdal Fjellparks resepsjon og servicebygg. Her setter våre gjester seg ned ved den hyggelige peisen for å slå av en prat, eller få noe enkelt å spise og drikke. Vi serverer ekte varm sjokolade, nybakte kanelboller og lunsjretter hver dag i høysesong. Vi har sitteplasser til ca 70 personer og arrangerer gjerne vennelag og sammenkomster i uformelle omgivelser. Her finnes også to omkledningsrom med dusj. Dette er et tilbud til de av våre gjester som kommer tidlig om morgenen og som ønsker å stå på ski før hyttene er klare for innkvartering, eller for dem som har sjekket ut og vil skifte etter en lang dag på ski. Vi har også et kioskutsalg i resepsjonen. Afterski hver lørdag i sesongen.
Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Fin varmestue i Aurdalsåsen som serverer nydelig gjærbakst. Godt utvalg av drikkevarer, og grei kakao. Koselige lokaler, ski in-ski out.

Dato for besøk: januar 2022
Takk, KalEl2005

Anmeldt 18. februar 2020 via mobile enheter

Fjellparkstua, ett sted som må besøkes når dere er i Aurdal. De serverer god og hjemmelaget mat. Alltid like hyggelig å komme dit. Både for små og store :)))

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Restauranter2013
Anmeldt 25. mars 2018 via mobile enheter

Veldig fint sted på toppen av Valdres Alpinsenter. Passer fint for en matbit innimellom slalåm og langrenn eller afterski for de som ønsker det. Familievennlig sted med en enkel meny og hyggelig betjening.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Anders A
Anmeldt 16. oktober 2016

Fjellparken fremstår som et hyggelig sted, god mat, superhyggelig betjening og trivelig atmosfære.i sin rustikke stilner det et ypperlig afterskistedene sted

Dato for besøk: mars 2016
Takk, LarsL367
Anmeldt 5. august 2016 via mobile enheter

Fjellparken er et familievennlig sted med hyggelige ansatte. De har en del som for eksempel pizza du kan ta med,suppe og de utrolige gode kanelboller rett fra ovnen. Dette er et utrolig hyggelig og koselig sted for alle,det er også gratis wifi for de som trenger det.

Dato for besøk: august 2016
Takk, 244victoriah

Reisende som så på Fjellparkstua, så også på

Har du vært i Fjellparkstua? Del dine erfaringer!