Bra og varierte løyper og alternativer for små barn. Men, med så lang bakke burde de investert i stolheis for å ta unna kø. Overbevist om at det ville gjort anlegget mer populært.
Vi brukte en av dagene i løpet av helgen i skibakken i Valdres. Her er en T-heis og et par skålheiser. Det er eget barnetrekk på bånd og barnebakker for store og små. Her er bakker for rutinerte og nybegynnere. Det er også skiskole og skiutleie. Personale var behjelpelig å hjalp folk i heisen ved behov. Dagskort kostet 370 for voksen og 300 for barn. Ta med keycard!
Passe stor alpinsenter, nok med bakker, hyggelige og behjelpelige folk, god mat inne og gode utvalg av ski og utstyr.
Valdres Alpinsenter er et flott alpinanlegg i Aurdal Valdres. Bakken består av ett hovedtrekk med to t-krok heiser side om side. Videre har de et beltetrekk for de minste, et barnetrekket og en tilbringerbakke på baksiden av toppen. Mange varierte bakker og alt er godt preparert. Greit utvalg av mat og stort sett veldig hyggelig betjening.
Har hytte rett ved og måtte prøve.
Veldig fint sted. Har ikke vært på de store alpintstedene i Norge men syntes det var lange og fine løyper for alle nivåer.
Leie av utstyr var veldig enkelt og fikk god hjelp. Betalte 470kr eller noe + 360 for heiskort. Alle som jobbet der var hyggelig og hjelpsomme.
Mye bra mat man kan spise mellom slagene
Heisene fungerte fint.
En perfekt dag i bakken. Anbefales!
Dette er en av flere hyggelige alpinanlegg på Østlandet med flott. Snørike tradisjoner. I år med nyåpnede bakker og skiheiser er anlegget et helt og komplett alpinanlegg.Aurdalsåsen har mye å by på sommer som vinter.