“Vi var to vennepar som besøkte”
Anmeldelse av Nutheim Gjestgiveri

Nutheim Gjestgiveri
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Flatdal
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to vennepar som besøkte stedet. Det var forholdsvis fullt, så vi var glad vi hadde bestilt bord.
Utsikten fra stedet er formidabel, og en stopp for lunch eller kaffe er helt på sin plass. Gratis ladestasjoner for gjestene (bilene!) er et stort pluss. Men til måltidet: denne kvelden var det en fire retters meny. Det begynte med en tomatsuppe, og hvis det høres kjedelig ut, sø tenk på nytt. Suppa var nydelig krydret og liknet ikke på noen tomatsuppe jeg har smakt. Fantastisk.
Mellomretten var en tartar, noe jeg ikke spiser ofte, men denne smakte desto bedre.
Hovedretten var ørret fra Totak. Her ville jeg foretrukket en benfri fillet, men etter litt beinplukking var smaken på fisk og tilbehør nydelig. Før desserten kom det en lokal spillemann og underholdt på haringfele.
Smuldrepai til dessert holdt stilen og kvaliteten oppe.
Jeg har vel bare en ting som kunne vært bedre, når vi sitter to par rundt bordet, forventer jeg at damene blir servert først - men kanskje det er jeg som er gammel!
Hit kommer vi igjen.

2  Takk, 822perv

Anmeldt 15. september 2019 via mobile enheter

Her lager de mat istedenfor å bare varme mat. Friske råvarer. Fint lokale. Behagelig atmosfære. Fin utsikt. Vi spiste burger. Anbefales.

Dato for besøk: september 2019
Takk, ellenwN7031HX
Anmeldt 9. september 2019

Selv om Nutheim bare ligger 4 mil unna, så hadde jeg ikke spist der på kveldstid, men heldigvis har jeg nå gjort det. Middagen startet med utsøkt jordskokksuppe med skinke, fortsatte med grillet chevre og til hoverett reinsdyrfilet som var så mør at den smeltet på tunga, med nydelig tilbehør, til slutt satte hjemmelaget karamellpudding prikken over i'en. Det er et av de aller beste måltider jeg har spist. Nutheim på kveldstid anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: september 2019
Takk, TorfinnForberg
Anmeldt 10. juli 2019 via mobile enheter

Vi var på gjennomreise og gjorde et stopp på Nutheim for lunsj.
Deilig å kunne sitte ute med verdens beste utsikt å innta en knallgod omelett etterfulgt av vafler med nyrørte bringebær og kaffe.

Her kan man ikke kjøre forbi!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, MElisabeth
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk utsikt. Den alene er verdt et besøk. Focaccia som de lager fersk hver dag er nyyyyydelig. Våre amerikanske gjester var overbegeistret for smøret!
God service. Og en perle av et badested i nærheten. Spør en av de ansatte om å vise vei til rjukanfossen. Helt sjukt sted hvis du liker å hoppe fra klipper ned i krystallklart vann!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, monikateket

Reisende som så på Nutheim Gjestgiveri, så også på

Har du vært i Nutheim Gjestgiveri? Del dine erfaringer!