Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gourmet i havgapet”
Anmeldelse av Kami Skotholmen

Kami Skotholmen
Vurdert som nr. 1 av 11 Restauranter i Herøy Municipality
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Visste seg igjen som en matperle. Nydelig hvalkjøtt-forrett, trolig Norges beste krabbesuppe, og saftig kveiterett, dog litt trøtt i ytterkantene.
De har veldig gode viner, men bredden er altfor dårlig, både i pris og kvalitet. Og det står blant annen i vinkartet «Syrah» og en pris. Som skjuler en perle av en amerikansk vin, som lukter voldsomt fjøs, men som smaker fantastisk.
Omgivelsene er spektakulære, med havet rett ut, ved Runde.
Vi tok båt fra Thon Hotel i Fosnavåg, som ble lagt på regningen i restauranten.
Tok ti minutter.
Var verdt det.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Bjornhaugan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (64)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 64 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Andre besøket på Skotholmen for oss og maten var som første gang i ypperste klasse. Litt synd at vi måtte vente i nærmere 45 minutt fra vi satt oss tilbords til vi fikk tilbud om drikke etc. Enda lengre gikk det før vi fikk brød på bordet... De har en lang vei å gå før de kan kalle seg en topp restaurant i forhold til service ved bordet, hvilket er synd i og med maten som blir servert er absolutt i topp klasse! Maten får terningkast 6, service og oppfølging ved bordet må nøye seg med en svak 3’er...

Dato for besøk: juli 2020
Takk, gardg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020

Vi hadde en fantastisk matopplevelse med vennegjengen på Kami.
Den ene retten overgikk den andre på gode smaker. Servicen var varm, personlig og imøtekommende.
Omgivelsene, maten med tilhørende drikke og tid til å gå ut og nyte solnedgangen bidro til en fantastisk totalopplevelse. En kveld vi kommer til å huske lenge, et høydepunkt i sommerferien og en restaurant som definitivt er verdt en omvei!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Gunn S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Anbefaler og booke bord, vi måtte vente litt før vi fikk bekreftet vårt bord - her var det venteliste. En utrolig god mottagelse og bordene var dekket flott. Maten er fantastisk, vi hadde 3 retteres meny og heldigvis var krabbesuppen med! Man kan følge kokkene på kjøkkenet når de tilbereder maten og nyte naturen utenfor. Vi hadde egen båt ut, men man kan også få skyss med lokal båt. Virkelig verd et besøk og jeg kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Eva B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig 4-retters middag i fantastiske omgivelsar. Nydelig tur med båt over til Skotholmen frå brygga i Fosnavåg sentrum. Mykje fugleliv og flott solnedgong. Eit flott loft med mykje historie i veggane. Dette er ein opplevelse utanom det vanlege.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 886vebj_rns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kami Skotholmen, så også på

Herøy Municipality, Møre og Romsdal
Fosnavåg, Herøy Municipality
 
Fosnavåg, Herøy Municipality
Ulsteinvik, Ulstein
 

Har du vært i Kami Skotholmen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din