“Flott opplevelse”

Restaurant Fosnavåg Brygge
Vurdert som nr. 5 av 10 Restauranter i Herøy Municipality
Kjøkken: Norsk
Beskrivelse: Med flott beliggenhet ved Fosnavåg Gjestehavn er Restaurant Fosnavåg Brygge blitt et populært spisested. Restauranten er innredet i røff sjøhusstil der maritime antikviteter og redskaper fra lokalområdet utgjør en naturlig del av utsmykningen. Tilbakemeldingene vi får fra våre gjester styrker oss i troen på at vi har lykkes med å skape et sted med lokal, maritim stil - et sted du som gjest vil trives på. Restauranten har 90 plasser inne og ca. 120 plasser på bryggekanten ute. Restaurant Fosnavåg Brygge er stedet for forretningslunch, firmamiddag, familieselskap eller et sted du går for et trivelig måltid - alene eller sammen med venner. Vi har alle rettigheter og noen helger er det underholdning av orkester, trubadurer ol.
Anmeldt 8. juli 2020

Vi spiste gratinert klippfisk med lun eplekake, is og skogsbær til dessert. Helt nydelig. Anbefales!

Takk, Annie E

Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig bra lokale å være på fest i. Fantastisk flink trubadur😁 Hyggelig betjening, og masse kjentfolk😉

Dato for besøk: september 2018
Takk, Kristin S
Anmeldt 9. juli 2018

Fiskesuppa og kamskjell som forrett stod til 5 stjerner. Ølhundene var plassert i egen avdeling tidelig på søndags ettermiddag.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Elias Per V
Anmeldt 22. april 2018 via mobile enheter

Må aldri finne på å ta en øl før du kommer hit. Du blir kastet ut / nektet inngang ved minste tegn til å vere brisen. Drikken er dyr og de kan ikke lage noe. I tillegg er de frekke som bare det. Glassene er skitne, hvis ikke er det noe som er galt. Det er urent og og ikke sunt å spise her. I tillegg er det mye bråkmakere som ferdes her.

Dato for besøk: april 2018
4  Takk, Anders Å
Anmeldt 21. april 2018 via mobile enheter

Var på besøk i Hareid og ble tatt med på en rundtur på øyene. Stoppet her for å spise lunsj.
Flotte lokaler med mye maritimt interiør. Godt utvalg av mat og drikke. Valget falt på frityrsteikt tortilla med masse god sjømat. Maten var veldig god den og gode og mette dro vi videre.

Dato for besøk: april 2018
Takk, 347kjellg

Reisende som så på Restaurant Fosnavåg Brygge, så også på

Herøy Municipality, Møre og Romsdal
Fosnavåg, Herøy Municipality

Fosnavåg, Herøy Municipality
Ulsteinvik, Ulstein

Har du vært i Restaurant Fosnavåg Brygge? Del dine erfaringer!