mcturist
3.5 km fra Grønolen Fjellgard
3.9 km fra Grønolen Fjellgard
Se flere hoteller i Øystre Slidre
Anmeldt 27. februar 2022 via mobile enheter

Personale som virkelig gjør alt for gjestene. De startet til og med frokosten 1 t før lørdag morgen fordi vi skulle tidlig avgårde. Hundevennlig sted. Nydelig mat. Flott beliggenhet med mange muligheter for aktiviteter. Muligheter for Via Ferrata om sommeren.

Dato for oppholdet: februar 2022
Takk, sgv73
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Vi ønsket et alternativ til det urbane Beitostølen, som vi synes er blitt altfor kommersielt og fullstendig har mistet sin sjarm. Det fant vi på sjarmerende Grønolen, der man fremdeles kan oppleve fjellets ro.
Vi ble hyggelig mottatt, og fikk det siste ledige rommet. Garden har hyggelige salongen der man kan sitte med sin kaffe, øl eller drink, og treffe andre gjester om man ønsker.

Rommet var lite, men ok for en natt. Det er større rom, men ingen ledige ved ankomst.

Særdeles god middag og hyggelig stemning der verten går rundt og snakker med gjestene. Vinkartet må framheves spesielt. Godt utvalg av gode viner, og Grønolen har et fast kronepåslag og ikke prosentvis slik de fleste andre. Dette betyr at her får man en relativt dyr vin til en hyggelig pris. Også frokosten var utmerket.

Grønolen er et bra utgangspunkt for turer i fjellet, spesielt opp på Valdresflye, Bygdin, mm.

Grønolen er et sted vi definitivt kommer tilbake til ved neste anledning.

1  Takk, RichardI566
Anmeldt 22. september 2019 via mobile enheter

Kjempeflott utgangspunkt for en helgetur i Jotunheimen ! Sjarmerende beliggenhet i frodig dal med sjarmerende utsikt over et lite vann fra rom og spisesal. 4 km fra Beitostølen ligger denne skjulte perle . Vi valgte stedet basert på anmeldelser på TripAdvisor og ble ikke skuffet. Innholdsrik deilig buffet med mye hjemmelaget mat ved ankomst. God og variert frokostbuffet med hjemmebakt brød og godt grunnlag for matpakker, og nydelig treretters lørdag kveld. Personlig og god service av stedets verter- brødrene Grønolen, familien som har bygget opp stedet over mange år. Gir gode råd og drver med turguiding for grupper ,- også initiativtakere til Via Ferrata Synshorn - spennende klatrerute- for «ikke klatrere» uten høydeskrekk ...Anbefales !

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, Hilde H
Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Bodde her alene 4 netter med hund. Vertskapet er hyggelige og morsomme, serviceinnstilte og fleksible. De imøtekom alle mine forespørsler, fikk være med på guidet tur og fikk utvidet oppholdet uten problemer. Ved booking svarte de raskt på mail. Enkeltrommet var av grei størrelse, stor seng med myk madrass. Selv om interiøret ikke var helt moderne var det helt ok, dette er en fjellgård og ikke Radisson.
Jeg følte at dette var et hyggelig sted å ha med hund. Det var en inngang vsa. Velværesenteret som gjorde at jeg slapp å traske gjennom resepsjonen med hunden, det var fint.
Maten er absolutt fortreffelig, supre middager hver dag av høy kvalitet. Smaksrik mat og kjøtt og fisk så mørt at det faller av beinet. Frokosten har nystekt, ferskt brød og et utvalg av solide norske pålegg. Spiserommet har flott utsikt over dalen. Du får/kan kjøpe med matboks med egensmurt lunsj til turene.
Beliggenheten er nær Beitostølen og div. turstier. Stille og rolig. Vertskapet er behjelpelig med tips til turstier. Bor gjerne her igjen ved neste besøk.

Dato for oppholdet: juli 2019
2  Takk, HegeAngelica
Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

Lite kan måle seg mot fjellferie på Grønolen. Svarer alltid til forventningene. Denne gang tok vi med våre beste venner til favorittstedet vårt. Her har vi tilbrakt sommerferie, høstferie, vinterferie og påskeferie. 8 år siden sist vi var på Grønolen. Vi valgte en stor leilighet med god plass. For en drømmeferie! Vennene våre var overveldet. Etter dager med strålende fjellturer, sto spa-avdelingen klar for ømme muskler. Deretter nydelig middag i den flotte spisesalen. Vertskapet stiller opp med alt vi kan ønske. Ingenting er som å komme tilbake fra den litt hektiske delen av Beitostølen til rolige og fredelige Grønolen. Her kommer vi garantert igjen.

Dato for oppholdet: august 2018
2  Takk, KariDage