Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
Priceline
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (57)
Filtrer anmeldelser
57 resultater
Vurdering fra reisende
37
17
2
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
37
17
2
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 57 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Fin ryddig campingplass. hyggelig og imøtekommende driftere. Flott oppmerket slik at det ikke blir noe Misforståelser ved parkering av vogn og biler.
Unga synes det var en flott plass. Som har kaniner og Lam som kan besøkes.
Servicehuset var rent og moderne.
Kjøkken med oppvaskmaskin.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Eirik B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Lå en natt i telt her, og var strålende fornøyd. Fikk bestilt ferske ciabatta til kl.9 morgenen etter. Mulig å kjøpe pålegg og kaffe i informasjonen. Super service!

Campingplassen ligger rett ved vannet, og har fin utsikt. Felleskjøkkenet og sanitærfasilitetene var helt ypperlige! Moderne, renslig og romslige. Varme i gulvet på dusjen var et ekstra pluss.

Kommer du vestfra kan du ta middagen på Tyinkrysset fjellstue.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, kristinw407
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Denne campingplassen anbefaler vi veldig som et stopp på vei over til Vestlandet fra Oslo. Vi hadde telt og fikk en fin plass i vannkanten. Fine fasiliteter og hyggelig vertskap. Lett tilgjengelig med bil. Rolig og flott plass.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Hanne-Sofie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2020 via mobile enheter

Bodde her i ei natt i et flott feriehus! Savnet Noe å trekke for på stuen slik at man kunne gå «usett» fra soverom til badet! Huset virket veldig nytt og det var rent og pent! Hyggelig mann i resepsjonen! Ligger nydelig til ved vannet! Anbefales

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, elir_nnen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2019

Var her i samband med MC-treff. Hadde hytta med veldig god standard. Greitt å få parkera syklane på området. Reint og ryddig på campingplassen. Flott vêr gjorde opplevinga av campingplassen veldig bra.

Dato for oppholdet: august 2019
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser