Stalebrekke
    72.2 km fra Fondsbu
    66.2 km fra Fondsbu
    Se flere hoteller i Vang
    Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Etter en flott tur igjennom Urdalen fra Skogadalsbøen, så la vi oss inn på DNT-hytten Fondsbu. Service, mat og atmosfære var i øverste klasse for en DNT-hytte og er vår klare nr. 1 av betjente hytter vi har overnattet på i forhold til mat, vin og service. Her er de helt klart opptatt av de små detaljene!

Dato for oppholdet: juli 2019
    Takk, 700famb
    Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Hytte til hytte turer i Jotunheimen har vært på programmet siden guttedagene. Først med far, siden mye alene. Så ble jeg hyttefast med egen hytte her oppe i 25 år. Og nå tilbake til min favoritthytte Fondsbu. Her det en egen koselig stemning som preger både de glade vandrere og personalet som yter særs god service og med en spesiell honnør til vertinnen, Solbjørg, som er tilstede ved måltidene med godt humør og gode ord. For ikke å snakke om velkommen til bords presentasjon av menyen og en sang om kjærlighet. Og alle måltidene var utsøkte med kortreiste matvarer. Forøvrig var det alltid rent og pent overalt. Her kommer vi tilbake.

Dato for oppholdet: august 2018
    Takk, dePiaf
    Fondsbu, Leder  på Fondsbu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2018

Tusen takk for hyggelig besøk - og for denne omtalen. Det er slike tilbakemeldinger som gjør arbeidsdagen enda lysere og lettere, og som gir energi både til staben og vertinnen. Tusen takk og velkommen igjen!

Med hilsen Solbjørg på Fondsbu (som snart skal synge en sang for gjestene på andre bordsetning i kveld..)

Anmeldt 17. oktober 2017

Kom over fjellet fra Gjendebu i strålende vær . Alle rom var fulle , men vi fikk allikevel et rom med madrass på gulvet . Deilig 3 retters middag og koselig sang av Solbjørg . Kommer gjerne tilbake hit .
    Mange flotte tur muligheter og man kan komme seg hit både med bil og båt og buss.

Dato for oppholdet: august 2017
    • Reisetype: Reiste med venner
    1  Takk, olga094
    Anmeldt 9. august 2017

Vi bodde en natt på Fondsbu turisthytte i forbindelse med topptur til Falketind. Bodde i et to-personsrom som hadde bra standard til å være en turisthytte. Rommet hadde køyeseng og egen vask. Toalett og dusj er felles for overnattende gjester.
    De serverte tre retters middag som var strålende. Under middagen sang vertinnen en vakker sang.
    Beliggenheten er ypperlig og jeg kan trygt anbefale denne som utgangspunkt for turer i området.

Romtips: Dersom man er medlem i turistforeningen kan man forhåndsbestille rom.
    Dato for oppholdet: august 2017
    1  Takk, 548auduns
    Fondsbu, Eier på Fondsbu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2017

Hei Audun, og tusen takk for trivelig tilbakemelding!
    Vi ønsker velkommen tilbake til Fondsbu, hilsen Solbjørg (den syngende vertinne)

Anmeldt 10. april 2017 via mobile enheter

Det er alltid like koselig å komme til Fondsbu, den første du møter er dronningen av Jotunheimen, ho Solbjørg.
    Her får du alltid ett godt sted å sove, i tillegg får du nydelig mat, både til frokost og middag. Skal du til fjells, sommer eller vinter, legg turen innom Fondsbu.

Dato for oppholdet: april 2017
    1  Takk, larsen480
    Fondsbu, Eier på Fondsbu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2017

Takk for hyggelig tilbakemelding og velkommen igjen!
    Med varm hilsen
    Solbjørg på Fondsbu