Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (19)
Filtrer anmeldelser
19 resultater
Vurdering fra reisende
12
6
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
12
6
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 19 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Etter en flott tur igjennom Urdalen fra Skogadalsbøen, så la vi oss inn på DNT-hytten Fondsbu. Service, mat og atmosfære var i øverste klasse for en DNT-hytte og er vår klare nr. 1 av betjente hytter vi har overnattet på i forhold til mat, vin og service. Her er de helt klart opptatt av de små detaljene!

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 700famb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Hytte til hytte turer i Jotunheimen har vært på programmet siden guttedagene. Først med far, siden mye alene. Så ble jeg hyttefast med egen hytte her oppe i 25 år. Og nå tilbake til min favoritthytte Fondsbu. Her det en egen koselig stemning som preger både de glade vandrere og personalet som yter særs god service og med en spesiell honnør til vertinnen, Solbjørg, som er tilstede ved måltidene med godt humør og gode ord. For ikke å snakke om velkommen til bords presentasjon av menyen og en sang om kjærlighet. Og alle måltidene var utsøkte med kortreiste matvarer. Forøvrig var det alltid rent og pent overalt. Her kommer vi tilbake.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, dePiaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Fondsbu, Leder  på Fondsbu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2018

Tusen takk for hyggelig besøk - og for denne omtalen. Det er slike tilbakemeldinger som gjør arbeidsdagen enda lysere og lettere, og som gir energi både til staben og vertinnen. Tusen takk og velkommen igjen!

Med hilsen Solbjørg på Fondsbu (som snart skal synge en sang for gjestene på andre bordsetning i kveld..)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2017

Kom over fjellet fra Gjendebu i strålende vær . Alle rom var fulle , men vi fikk allikevel et rom med madrass på gulvet . Deilig 3 retters middag og koselig sang av Solbjørg . Kommer gjerne tilbake hit .
Mange flotte tur muligheter og man kan komme seg hit både med bil og båt og buss.

Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, olga094
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2017

Vi bodde en natt på Fondsbu turisthytte i forbindelse med topptur til Falketind. Bodde i et to-personsrom som hadde bra standard til å være en turisthytte. Rommet hadde køyeseng og egen vask. Toalett og dusj er felles for overnattende gjester.
De serverte tre retters middag som var strålende. Under middagen sang vertinnen en vakker sang.
Beliggenheten er ypperlig og jeg kan trygt anbefale denne som utgangspunkt for turer i området.

Romtips: Dersom man er medlem i turistforeningen kan man forhåndsbestille rom.
Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, 548auduns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Fondsbu, Eier på Fondsbu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2017

Hei Audun, og tusen takk for trivelig tilbakemelding!
Vi ønsker velkommen tilbake til Fondsbu, hilsen Solbjørg (den syngende vertinne)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. april 2017 via mobile enheter

Det er alltid like koselig å komme til Fondsbu, den første du møter er dronningen av Jotunheimen, ho Solbjørg.
Her får du alltid ett godt sted å sove, i tillegg får du nydelig mat, både til frokost og middag. Skal du til fjells, sommer eller vinter, legg turen innom Fondsbu.

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, larsen480
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Fondsbu, Eier på Fondsbu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2017

Takk for hyggelig tilbakemelding og velkommen igjen!
Med varm hilsen
Solbjørg på Fondsbu

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser