Etter en slitsom tur over fjellet, gledet vi oss til å komme til Filefjellstuene. Vi ble dessverre ikke møtt med noen varm velkomst. Vi var tidlig ute, og måtte vente på hytten vår, forståelig nok. Men vi ble anbefalt å gå videre ned til Tyinkrysset fjellstue (1 km gange)for å vente til rommet var klart. Vi spurte om vi kunne sitte i foajeen , da vi var slitne etter turen. Fortsatt ingen smil,eller «såklart dere kan». Motvillig ble vi vist innerst i restauranten i et hjørnebord. Når vi spurte hvor vi skulle gå på Kongevegbussen dagen etter, visste hun ikke dette. Og viste ingen vilje for å finne det ut heller. Fikk beskjed om at vi kunne komme ned i resepsjonen kl 18 for mer info,da skulle sjefen være der. Når vi kom kl 18, var det ingen der, og fortsatt ingen var behjelpelig med å hjelpe oss. Vi spurte om sjefen kunne ringe oss når han kom, og la igjen nummeret. Hørte aldri fra han. Dagen før ankomst til Filefjellstuene hadde jeg sendt SMS om bordbestilling til kvelden, men fikk ikke svar. Følte oss ikke velkomne på noen måte. Ingen informasjon om frokosttider eller visning av hytta. Bare at hytte nr 1 var rett bak huset, opp en bakke. Nøkkelen stod i døra. Hytta var derimot helt ok, med brede senger.
På bakgrunn av lite service og vennlighet, valgte vi å gå på såre føtter 1 km til Tyinkrysset fjellstove, og spise der på kvelden. Der ble vi møtt med smilende ansatte, maten kom raskt, smakte godt og med rikelig porsjoner. Gode smittevernrutiner på alle ansatte. Vel verdt turen!!
Frokosten på Filefjellstuene var god, men vi ble overrasket over at de hadde buffet, noe som, på det tidspunktet, ikke var åpnet opp for ift smittevernrutiner og covid 19. Ingen berøringsfrie antibac eller informasjon om forholdsregler.