Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig lokal mat i god atmosfære ”

Filefjellstuene Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 4 Restauranter i Vang
Prisklasse: USD 17 - USD 48
Beskrivelse: Velkommen til Filefjellstuene Filefjellstuene ligger plassert i vakre omgivelser sentralt på Tyin-Filefjell. Vi har hytter for utleie hele året gjennom. På vinteren ligger vi ski inn/ut for både alpinanlegg og langrennsløyper. På sommeren ligger vi sentralt til for en rekke opplevelser i fjellet. Restauranten vår rommer ca. 100 gjester, og gir en flott utsikt over dalen. På vår a la carte meny kan du velge mellom flere lokale delikatesser.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Velkommen til Filefjellstuene Filefjellstuene ligger plassert i vakre omgivelser sentralt på Tyin-Filefjell. Vi har hytter for utleie hele året gjennom. På vinteren ligger vi ski inn/ut for både alpinanlegg og langrennsløyper. På sommeren ligger vi sentralt til for en rekke opplevelser i fjellet. Restauranten vår rommer ca. 100 gjester, og gir en flott utsikt over dalen. På vår a la carte meny kan du velge mellom flere lokale delikatesser.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Vi var på restauranten 2 ganger i forbindelse overnatting og fjellturer og var svært fornøyd. Restauranten tilbyr en liten men variert meny og vi spiste lokal fjellørret og indrefilet.. Begge var gode porsjoner og svært smakfult. Vi ble fristet til å inkludere noen gode viner som ble anbefalt av den hyggelige betjeningen.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Thomas R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (13)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 13 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Bra meny, der vi alle falt for reinsdyrsburgeren. Dette ER stedet å stoppe for mat på E16. Vel verdt den korte avstikkeren...

Dato for besøk: august 2019
Takk, aslegutten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2019 via mobile enheter

Vi var åtte venner som skulle gå Kongeveien. Vi lå over på flott 8-manns hytte og spiste middagen Filefjellstuene restaurant. Herved anbefales Tyinørret! Kort fortalt - nydelig mat og god service i hyggelige lokaler!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2018 via mobile enheter

Var innom restauranten på vei mot slektstreff i Sogn og fjordane, og tok en liten omvei for å spise her (stedet var anbefalt av bekjente). Maten var helt fantastisk! Vi spiste tyinørret, og alle vi 3 som bestilte denne retten var enige om at dette var den beste ørreten vi hadde spist! Sausen var perfekt.
Datteren min på 3 fikk panert kylling, som falt i smak hos både liten og stor. Mør kylling og veldig godt tilbehør.
I tillegg til god mat var servitøren vår veldig flink og hyggelig, og i kombinasjon med perfekt utsikt så kunne vi ikke fått en bedre start på helgen vår. Tusen takk!

Dato for besøk: august 2018
Takk, lisanordal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jolanta A, Leder  på Filefjellstuene Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2018

Takk for besøket. Det er så viktig for oss din tilbakemelding. Tusen takk.
MVH Jolanta

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Vi var en bra gjeng som var her flere dager. Meget bra mat og hyggelig betjening. Kunne med fordel hatt bedre utvalg i øl.
Dette er et sted som kan anbefales.

Dato for besøk: august 2018
Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Filefjellstuene Restaurant, så også på

 

Har du vært i Filefjellstuene Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din