“Helt ok”
Anmeldelse av Pizzeria Picasso

Pizzeria Picasso
Vurdert som nr. 10 av 131 Restauranter i Puerto Banus
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Lunsj, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 23. april 2024

Helt ok. Maten var grei, men ellers mye bråk og støy. God service av kelnere. Store porsjoner for god pris og bra utvalg på menyen.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Thea Petrine L

Anmeldt 6. september 2023

Lange køer indikerer ofte veldig god mat og service! Jeg har lenge ønsket å oppleve denne restauranten, men det har alltid vært lang kø, noe som har gjort at ønsket og inntrykket har forsterket seg. Verken maten eller drinkene var noe å rope hurra for. Et av mine mest skuffende og dårligste matopplevelser på lenge.

Dato for besøk: august 2023
Takk, H4378HCmiriamr
Anmeldt 27. juli 2023 via mobile enheter

Fantastisk service! Veldig store porsjoner men god mat. Populært sted og var lang kø utenfor. Uteserveringen åpnet kort tid etter at vi ankom så vi ba om om å bli stående i kø til vi fikk plass ute. Var nok mye mer støy inne i restauranten. Personalet var flinke til å hente ut passende grupper fra køen når det ble ledige bord.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, zarminab80
Anmeldt 5. oktober 2022 via mobile enheter

Hektisk, men god mat og god service. Fikk maten overraskende raskt, på tross av mye
folk. Servitøren var vennlig, ville gi han
Drinks, men når vi ville betale kom det en helt ukjent servitør???

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, Tore Bjørn H
Anmeldt 3. oktober 2022 via mobile enheter

Meget sentral beliggende «på stripa» i havna i Puerto Banus. God pizza serveres i MEGET støyende lokale. Absolutt ikke trivelig. Betjeningen har ikke tid til personlig service og virket stresset. Rotete og ugreit i lokalet. Styr unna!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Fharald

Reisende som så på Pizzeria Picasso, så også på

Marbella, Costa del Sol
Puerto Banus, Marbella

Har du vært i Pizzeria Picasso? Del dine erfaringer!