Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Skredder Chris - Kata Beach

Atter en gang leverer Chris kjempeservice og høy kvalitet! Dersom man skal få lage seg klær av noe... les mer

Anmeldt 5. august 2019
pedernb1
,
Bodø, Norge
via mobile enheter
Svært høy grad i kvalitet

Har benyttet Mr. Chris i Kata Universal Collection ved jevne mellomrom i 7 år, og han er en... les mer

Anmeldt 8. juli 2019
Mr-BonJovi-fan
,
Bergen, Norge
Les alle 258 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Phuket
fra USD 65,92
Mer informasjon
fra USD 39,95
Mer informasjon
fra USD 54,00
Mer informasjon
fra USD 24,93
Mer informasjon
Anmeldelser (258)
Filtrer anmeldelser
258 resultater
Vurdering fra reisende
254
4
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
254
4
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 258 anmeldelser
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Dette er andre turen vi er innom for å få sydd kjoler, skjorter og dress. Alltid fantastisk service og mest sannsynlig den triveligste kjøps opplevelsen. Her er det kvalitet til en god pris.
Vi kommer tilbake

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, lba001
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. desember 2018 via mobile enheter

Dette er en skredder som virkelig kan anbefales, har handlet mye der og vil gjøre det igjen på neste tur. Topp service

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Lars L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Vi hadde planer om å kjøpe en dress til mannen....kanskje..Vi ble snakket til av en hyggelig mann mens vi ruslet nedover gaten, han fortalte om en dyktig skredder oppe i en sidegate. Vi skulle spise og svarte «maybe later» noe som var helt OK. Det var vel også årsaken til at vi gikk tilbake, ikke noe mas og tjas, bare hyggelige mennesker. Mr Chris gjorde en kjempe jobb med klærne vi bestilte, vi ble veldig fornøyd med slutt resultatet og kan anbefale ham på det varmeste. Hyggelig, dyktig og effektiv

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Didi0977
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018

Hadde egentlig ikke ikke noen planer om å kjøpe hverken dress eller skjorter men! Ble tiltalt ved hovedgata av en hyggelig og ikke pågående «innkaster» etter en liten prat så sa jeg « tomorow mayby» var på nytt oppe i gata ikke dagen etter men 2 dager. Møtte da Chris som « is the man» han sa vi var ventet! En lang historie kort, endte opp med 2 dresser og 10 skjorter, ble målt og var innom flere ganger for å prøve; noen mindre korrigering under vegs . Fikk levert nå alt på hotellet akkurat som avtalt. Anbefaler Chris, flere gode samtaler, behagelig person, utrolig opptatt av detaljer og at alt skulle være perfekt. Topp score

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Andre S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Dette er folk som gjør arbeidet sitt med god kvalitet på en effektiv måte! Uforklarlig bra service og veldig hyggelige folk! Alt i alt perfekt, virkelig til anbefaling!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Amalie S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser