Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, men banditter!”
Anmeldelse av Red Duck Restaurant

Red Duck Restaurant
Vurdert som nr. 6 av 183 Restauranter i Kata Beach
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Thai
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 16. januar 2018 via mobile enheter

Fikk forevist en meny der retten kostet 400bath. Når vi skulle betale fikk vi regning på 4800bath. Meget skuffet!

1  Takk, Hotlegs45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MarcellOle, Proprietario på Red Duck Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2018
Google-oversetting

If you are illiterate and not able to read the price on the menu you have no rights to say we are bandits.

You order seafood of the day, 1 kilo of tiger prawns or 2 red crub at the price of 1.400 Thb. but sadly you misread the price reading 400 thb.
( less than at the seafood market!)

Instead of promptly complain when you read the bill, you prefers to pay and loose the chance to recieve a clarification about your misfit.

Nevertheless you claim the right to write in Tripadvisor we are thieves.

We are not thieves, you are illiterate and you are trying to discredit Red Duck and our reputation.

Come back to Red Duck and check it out with your own eyes you are wrong: if you can prove we are as you blame us we will refund you the money, if we are honest we wants your public apologies.

Marcello Spizzichino
Red Duck manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 039)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 2 040 anmeldelser

Anmeldt 11. desember 2017

En av våre favoritter i Kata. Aircondition inne et pluss med barn, men grunnen til å gå dit er maten. Alt vi prøvde var godt!

    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, lykkeilivet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MarcellOle, Proprietario på Red Duck Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2017
Google-oversetting

Dear customer, you came for good thai food, you enjoy European hospitality!

Air con is a plus, not just for customers comfort but for hygienic reasons, and we follow the highest Haacp safety standards.

We hope to see you again very soon.

Khop khun krup

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2017 via mobile enheter

Red duck ligger litt utenfor sentrumskjernen av Kata men service, kvalitet og vertskap gjør det hele så verdt det. Skalldyr, chili og italiensk kaffe i en fin miks.

Takk, Hege A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MarcellOle, Owner på Red Duck Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2017
Google-oversetting

Dear customers, thank you very much to enjoy your dinner at Red Duck restaurant and share your excellent review on TripAdvisor community.

Yes, we are a bit off the main touristic road of Kata Center but we like it!

We can concentrate on quality: of food, service, choices.

We hope to see you again.
Khop khun krup

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2017 via mobile enheter

Her får du meget god thai-mat i hakket mer delikate/moderne/rene lokaler enn mange andre steder i området. Prisene er en del høyere enn stedene hvor de lokale spiser. Lokalet er veldig lite og ligger litt i en sving ved hovedveien, så de har ikke særlig utsikt eller noe slikt. Maten kommer raskt og de har mange vegan- og vegetaralternaltiver.

Takk, Elise Hazel A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MarcellOle, Proprietario på Red Duck Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. februar 2018
Google-oversetting

Dear customer,
We would like to thanks youto visit Red Duck Restaurant and support our business on Tripadvisor.

We hope to see you again very soon.

Khob khun krup

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. desember 2016 via mobile enheter

Kjempe god mat, god atmosfære, god service. Lokalt og bra. En av de bedre i kata.
Anbefales på det sterkeste

Takk, Johanne S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MarcellOle, Proprietario på Red Duck Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. februar 2018
Google-oversetting

Dear customers thank you very much for your visit at Red Duck and your excellent review.

Khob khun krup

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Red Duck Restaurant, så også på

 

Har du vært i Red Duck Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din