Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk”
Anmeldelse av Red Duck Restaurant

Red Duck Restaurant
Vurdert som nr. 11 av 201 Restauranter i Kata Beach
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Thai
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservater
Anmeldt 17. mars 2019 via mobile enheter

Utrolig god mat, fin presentasjon av maten å veldig god smak. Du kjenner godt på smaken at de gjør det lille ekstra på kjøkkenet. Jeg hadde paneng til hoved rett å vårruller til startere. Kjempe plass.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, DanielV315
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 229)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 2 229 anmeldelser

Anmeldt 2. mars 2019 via mobile enheter

Absolutt et godt alternativ. God mat. God service. Ok pris. Ka absolutt anbefale dette som et godt alternativ

Dato for besøk: februar 2019
Takk, ErikO768
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2019 via mobile enheter

Det første virkelig positive var at resturanten var inne i et lokale med air condotion. Videre var lokalet ryddig og ordentlig. Vi bestilte massaman curry og en kyllingrett og begge var svært fornøyd (maten ser mye bedre ut i virkeligheten enn på bildene!). Litt nedtur at de ikke hadde lava cacke, men hadde byttet den ut med sjokolademuffins.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, molborg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Dette må være den beste thai restauranten i Kata. Anbefaler den på det sterkeste. Fikk tilbud om mer kokosmelk i retten da den var litt spicy. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, annyp748
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Svært god mat , ingen forventninger men alle fant noe på menyen , fra spicy til mindre spicy. Alle tre fikk akkurat det vi ville til en billig penge. Mange i betjeningen og god service, siste ut gikk i en tukk tukk som betjeningen ringte etter. Anbefales

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Andre S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Red Duck Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din