Håvard Ø
Dato for oppholdet: april 2024
viparat peachgroup, OwnerPeach Hill Hotel & Resort, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. apr. 2024
Dear Havard O,

We apologize for any inconvenience during your stay. Your feedback will be shared with our team to improve our service. We hope to exceed your expectations on your next visit.

With Eco-Friendly regards,
1.3 km fra Peach Hill Hotel & Resort
1.0 km fra Peach Hill Hotel & Resort
Se flere hoteller i Kata Beach
Anmeldt 5. februar 2024

Grei komfort både på hotellrom og i pool området. Godt vedlikehold. Og velholdt bygningsmasse. Beliggenheten er fin med flott utsikt i en skogkledde ås. Med en luftig fin plassering. Nært byområde og strand. Området ligger tilbaketrukket fra trafikk, og er vel egnet for barn og familie, og har mye å by på både med hotell og bungalower. Og flere pool områder. Kan virkelig anbefales som feriested.

Dato for oppholdet: januar 2024
Takk, Helge Olav S
front peachhill, Owner på Peach Hill Hotel & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2024

Greeting from Peach Hill Resort,

It was our great opportunity to serve you with our services and it was pleasure having you stayed with us.
Thank you for sharing your views on Trip advisor which will help us to improve and increase our efficiency in future.

We are looking forward welcome you again soon.

Best regards,
Peach Hill Team,
Kata Beach, Phuket.

Anmeldt 26. januar 2023 via mobile enheter

Anbefaler dette hotellet!! bodde på rom 4002 i 3 uker, som var veldig bra, stille og rolig mot basseng og natur. Vil spesielt framheve hjelpsomme Guro, og Sujira som ryddet rommet og var supersøt og hyggelig!
Samme hva vi spurte om, var alle veldig hjelpsom. Skyttelbil til stranden, men den trengte vi aldri, 5 min å gå. Kommer gjerne tilbake!

Takk, Sfo60
Anmeldt 25. januar 2023

Hadde vært på forskjellige restauranter i kata beach for å spise. Men den kvelden var vi uheldige fant ikke helt noe som sto vår smak. Så vi dro hjem til hotellet Peach hill .Der bestilte vi pizza å den veldig god.
Vi fikk veldig god service av betjeningen spesielt Guro.

Takk, Maps33902598121
Anmeldt 25. januar 2023 via mobile enheter

Vi har hatt et flott opphold på dette hotellet. Med sin sentrale beliggenhet nær stranden, en meget servicemindet betjening, flotte rom og et meget velfungerende wi-fi, er dette et hotell vi anbefaler på det varmeste. Det er også grunn til å fremheve restauranten i underetasjen. Maten var meget god, og servicen var også her førsteklasses. Det er grunn for oss å spesielt fremheve kelneren Goro. Maken til hyggelig og dyktig kelner skal man lete lenge etter. Det eneste som trekker litt ned er den den bratte bakken opp til hotellet, men den er vel egentlig bare et pluss for oss som sliter med kiloene, og som trenger noen flere fysiske utskeielser i hverdagen

Takk, Morten B
Anmeldt 25. januar 2019

Hyggelige og serviceminded ansatte, god mat, bra rom bortsett fra lite lys på rommet.(savnet leselys på kvelden. Bra bassenganlegg. Ligger høyt, men gratis tuktuk opp og ned bakker til by/strand. Ok bad med dusj. skifting av håndklær hver dag og flaskevann hver dag. Advares mot å drikke kranvann.

Dato for oppholdet: januar 2019
Takk, Margareth P
Nichaboon S, Public Relations Manager på Peach Hill Hotel & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2019

Dear Ms. Margareth P.

Thank you very much for choosing Peach Hill Hotel for your holiday.
We hope that you'd a safe trip back home and we're looking forward to welcome you back to our hotel.

Best Regards,
Peach Hill Team.