Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Phuket Thai Cooking Class by Chef VJ på
Anmeldt 7. februar 2024 via mobile enheter

Anbefalast! Både marknaden og matlaginga var veldig kjekt og lærerikt. Vart stappmett😊 Neste steg er å finne ingrediensar for å lage rettane heime i Norge!

Takk, Cecilie N
Anmeldt 5. februar 2024 via mobile enheter

Dette vare en helt kulinarisk opplevelse. Utrulig godt vertskap, enkelt forklart og helt fantastisk mat opplevelse.
Dette må prøves.
Anbefales på det sterkeste. 5 stjerner fra start til mål 😊😊😊

Dato for opplevelse: februar 2024
1  Takk, EivindH75
Anmeldt 29. april 2022 via mobile enheter

Det var ett veldig gøy og informativt matlagings kurs. Utrolig vennlige både hun som viste oss og sjoføren som hentet oss ved hotellet

1  Takk, Passport03363059595
Anmeldt 25. januar 2022

Godt organisert og hyggelig matkurs. VJ er veldig flink til å forklare, og maten ble veldig god! Anbefales på det varmeste. Vi tok kurset sammen med et annet par, og syntes det var en veldig fin måte å bruke en ettermiddag av ferien på.

Dato for opplevelse: januar 2022
1  Takk, annikens171
Anmeldt 18. juli 2019

Vi hadde en kjemefin dag med VJ hvor vi først ble hentet på hotellet vårt å kjørt til et marked hvor vi fikk være med å plukke ut ingrediensene til matlagingen. Vi lagde 4 forskjellige retter som alle smakte kjempegodt! Veldig lærerikt og gøy. :D anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Ingrid M