Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Simon's Boutique Custom Tailor
Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Helt fantastisk!

Fikk sydd en dress med vest og flere skjorter til en meget god pris. Veldig hyggelige folk og topp... les mer

Anmeldt 18. juli 2019
bjrnar1
,
Sandnes, Norge
via mobile enheter
Sydde stakk

Dette er en skredder som kan faget sitt. Fantastisk service. Veldig hjelpsom betjening. Kommer... les mer

Anmeldt 16. februar 2019
Kari L
via mobile enheter
Les alle 324 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Phuket
fra USD 40,17
Mer informasjon
fra USD 60,48
Mer informasjon
fra USD 80,65
Mer informasjon
fra USD 25,07
Mer informasjon
Anmeldelser (324)
Filtrer anmeldelser
324 resultater
Vurdering fra reisende
312
10
1
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
312
10
1
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 324 anmeldelser
Anmeldt 10. september 2017 via mobile enheter

Fikk sydd 2 dresser og flere skjorter til meget hyggelige priser. Anbefales. Topp at de også reiser til norge ila vinteren slik at du får bestilt her hjemme også.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, madskenneth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Simon K, Owner på Simon's Boutique Custom Tailor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2017
Google-oversetting

Dear Valuable Clients,

Thank you very much for such a review! Your feedback would definitely encourage us to keep the best quality & service for our guests at all time.

Looking forward to service you again in our abroad Business Trip very soon.

Regards,

Simon

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mars 2017 via mobile enheter

Topp service og kvalitet. Tok mål av skjorter en dag og ved første prøve passet de perfekt. De er veldig flinke til og finne modeller som passer akkurat din fasong.

Dato for opplevelse: februar 2017
Takk, RoyL1485
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Simon K, Owner på Simon's Boutique Custom Tailor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for taking your time share a comment to us. Clients positive feedback definitely makes us glad to provide better service in the future. Please do let us know if we can be any of the support for you.

BR,

Simon

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2016 via mobile enheter

Har etterhvert fått sydd både skjorter, bukser, blazer m.m. Og alt har vært topp. Anbefales på det sterkeste. Har hatt Simon på besøk flere ganger her i Norge, han tok da opp bestillinger, etter mål, og alle som mottok klærne var super fornøyd. Besøk hans butikk i Kata Beach, så får dere et hyggelig møte med hyggelig mann og hjelpere.

Dato for opplevelse: april 2016
Takk, Håvard Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Simon K, Owner på Simon's Boutique Custom Tailor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2017
Google-oversetting

Dear Valuable Guest,

Thank you for taking your time review us on TripAdvisor, We are pleased to have you as one of our repeating guests. Please keep in touch so that we can be any of your support at all time.

See you soon in a near future.

Best Regards,
Simon

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mai 2015

Flott skredder. Hjelper deg med å se om modellen du evt plukker ut fra katalog vil passe for deg. Tar nøye mål og en må komme tilbake til flere prøvinger og evt justeringer av plagget. Har et brett utvalg av kataloger og mange flotte stoffer. De syer det du ønsker deg. Simon er en bra skredder. Han får deg til å føle at du er unik og du blir tatt godt vare på. En fordel hvile en skal sy dress eller kjole er vel å ikke komme i slippes, men det går også. Har fått sydd noen flotte kjoler, dresser og kjoler. Det er vel verdt et besøk, anbefales på det varmeste,

Dato for opplevelse: april 2015
1  Takk, SolveigA_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Simon K, Owner på Simon's Boutique Custom Tailor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. januar 2016
Google-oversetting

Thank you so much for your time for an excellence review. Looking forward to serve you more again in the near future.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. april 2015

Simon er meget god skredder. Vi har prøvd flere i Kata og Karon. Han har greie priser og holder hva han lover. Har et godt utvalg av stoffer og kataloger. Har du et favoriittplagg som du liker godt så kan han også få laget et nytt med samme snitt. Han er en fagmann med sans for detaljer og snitt.I tillegg til dresser, skjorter og kjoler osv lager han også skinnjakker. Han er i møtekommende og en føler seg alltid velkommen og det er ingen kjøpetvang.

Dato for opplevelse: april 2015
1  Takk, frodel715
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Simon K, Owner på Simon's Boutique Custom Tailor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. januar 2016
Google-oversetting

Thank you so much for your time for an excellence review. Looking forward to serve you more again in the near future.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser