Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 22:30
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Ferie

Kjempe flott kjole som de sydde til meg i fjor, tok den med ned nå fordi jeg ville ha ermer på den... les mer

Anmeldt 16. mars 2019
839wivis
,
Sponvika, Norge
via mobile enheter
Meget fornøyd kunde. kommer garantert til å bruke disse ved neste gang.

meget service innstilte karer, skulle i utgangspunktet bare ha 1 dress og noen skjorter, men... les mer

Anmeldt 3. februar 2019
OlavBrevik
Les alle 525 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Phuket
fra USD 32,77
Mer informasjon
fra USD 19,07
Mer informasjon
fra USD 18,73
Mer informasjon
fra USD 87,39
Mer informasjon
Anmeldelser (525)
Filtrer anmeldelser
525 resultater
Vurdering fra reisende
510
15
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
510
15
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 525 anmeldelser
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Utrolig koselige gutter som gir deg en fantastisk god service , jobber rask og effektivt. Flott kvalitet i kjolen, og rask levering. Anbefales

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, 839wivis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
1DaveT, Owner på Harry's Fashion House, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018
Google-oversetting

Thank you very much Wivi, really appreciate your feedback. Looking forward to serve you again.
Best Regards
Dave

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2018 via mobile enheter

Great service. Kjøpte to dresser og en haug med skjorter av disse kara. Veldig bra kvalitet til en rimelig penge, effektiv og hyggelig service.

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, Footprints402423
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dave T, Owner på Harry's Fashion House, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juni 2018
Google-oversetting

Thank you very much Bard, for giving your valuable time to write a review on Tripadvisor for our business. Looking forward to serve you again.
Best regards Dave and Chris

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. februar 2018 via mobile enheter

Veldig flotte dresser, her har de i alle varianter. Du velger stoffet du vil ha selv, og de veileder deg visst du er helt på bærtur og har dårlig smak Servicen er ingenting å si på, den er helt fantastisk, de pusher ikke og de tar god i mot deg. Jernbaneverket veldig fornøyd

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, Remy M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dave T, Owner på Harry's Fashion House, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2018
Google-oversetting

Thank you very much Remy for your feedback, we really appreciate your review & looking forward to serve you again.
Best regards Dave and Chris

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. februar 2018 via mobile enheter

Hadde en veldig bra opplevelse og veldig bra service og veldig bra priser.. dressen var vanvittig bra syd og passet heilt perfekt.. denne plassen er til å sterkt anbefale..er kjempe fornøyd

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, Erlend H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dave T, Owner på Harry's Fashion House, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2018
Google-oversetting

Thank you very much Erlend for giving your valuable time to write a review on Tripadvisor for our business. It was our pleasure to serve you, looking forward to seeing you again soon.
Best regards Dave and Chris

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2018 via mobile enheter

Kjøpte flere skjorter. Virker til å være meget god kvalitet og ikke minst veldig god service

Mvh
André

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, Daniel C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dave T, Owner på Harry's Fashion House, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. februar 2018
Google-oversetting

Hello Andre.

Thank you very much for giving us chance to serve you and looking forward to serve you again.
Best regards Dave

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser