Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
kr 1 810
Frokost inkludert
Booking.com
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Treblomster
Oslo, Norge
Anmeldelse av The Slate, Phuket
5,0 av 5 boblerAnmeldt 19. jan. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NicholasSim1, General ManagerThe Slate, Phuket, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 22. jan. 2019
Dear Treblomster,

Thank you for rating us so highly after your recent stay at The Slate, it is very good to hear that you have returned to us time and time again. we like to apologise for the amenity change since your last visit, we do still have mosquito sprays upon request due to initiatives to cut down on plastic waste, we also have new afternoon tea menus on the way as we have experienced that our villas guests most of the time don't need to replenish fruits daily, however please if you do come back to stay with us again, please get in touch with us beforehand and we can adjust to your preferences.

Thank you again for your stay and we look forward to hearing from you for your next stay.

Warm regards,
Nichoals Simmonds.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Tripadvisor
kr 612
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 612
1.8 km fra The Slate, Phuket
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Tripadvisor
kr 1 473
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Marriott Hotels
    kr 1 475
1.3 km fra The Slate, Phuket
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Tripadvisor
kr 359
kr 312
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
2.0 km fra The Slate, Phuket
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Tripadvisor
kr 332
kr 291
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Vio.com
2.1 km fra The Slate, Phuket
Gratis parkering
Svømmebasseng
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 371
  • Expedia.com
    kr 664
0.2 km fra The Slate, Phuket
Gratis parkering
Svømmebasseng
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 690
  • Expedia.com
    kr 751
0.7 km fra The Slate, Phuket
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    kr 496
  • Hotels.com
0.9 km fra The Slate, Phuket
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Hotels.com
  • Lol.travel
    kr 572
  • Expedia.com
    kr 617
0.8 km fra The Slate, Phuket
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
2nd Swimming Pool
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Expedia.com
    kr 851
  • Agoda.com
  • Trip.com
0.3 km fra The Slate, Phuket
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 523
  • Hotels.com
0.7 km fra The Slate, Phuket
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Nai Yang
Anmeldelser (5 076)
Filtrer anmeldelser
5 076 resultater
Vurdering fra reisende
3 661
931
303
110
71
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 661
931
303
110
71
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 5 076 anmeldelser
Anmeldt 21. februar 2018 via mobile enheter

Nydelig, luksuriøst og stilfullt hotell med hyggelig betjening. Godt utvalg i mat som er laget fra bunnen av! Fantastisk service fra ankomst til avreise. Perfekt beliggenhet i et rolig strøk rett ved stranda☀️

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Julie L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NicholasSim1, General Manager på The Slate, Phuket, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mars 2018
Google-oversetting

Dear Julie L,

Always good to hear our guests had a wonderful time from beginning till end. Thank you for sharing your comments with the TripAdvisor community and we hope to see you again soon.

Warm regards,
Nicholas Simmonds.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2018

Vi var tre personer, to voksne og et barn ( 1 år ), Vi var meget fornøyd med hotellet. Ansatte var meget hyggelige og positive. Rommet var meget pene. Veldig fin hage og badeanlegg. Black Ginger er et funn ( meget bra ). Det vi ville forandre på, er følgende: Mye rot og søppel ( utenfor hotellet mot stranden ) , Det skulle vært bedre leke områder for barn. Mye slitte og gamle leker.

Dato for oppholdet: januar 2018
Takk, kjetils643
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NicholasSim1, General Manager på The Slate, Phuket, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. januar 2018
Google-oversetting

Dear Kjetil S,

Thank you for choosing The Slate for your family holiday in Phuket. Our resort offers fantastic option for families and of course Black Ginger or Signature restaurant is our pride and joy, we are currently up-grading games and facilities for the children's activities and I am sure if you do decide to visit us again we will have even more entertainment for the little ones. We are very happy to hear you had a wonderful holiday.

Hope to have the opportunity to welcome you back in the further.

Warmest regards,
Nicholas Simmonds.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2017 via mobile enheter

Vi var på vårt 8 besøk på The Slate som har endret navn fra Indigo Pearl. Hvorfor? Samme eier ble vi fortalt. Stedet, servicen, maten og den hyggelige følelsen var den samme. Vi spiste god mat på Black ginger; en fryd for øyet og ganen. Herlig søndags brunsj som er et must for alle som er på The Slate. Dessverre var det ikke jazz lenger, men mer popmusikk som ble litt støyende for min del. Brunsjen har også blitt litt mindre, men bevares; mer enn nok å velge fra. Rommene er like fine, men vi fikk ikke lenger frukt og kaker hver ettermiddag. Min mann mener bestemt at vi har fått det i alle år pga spesial pakke, så det er godt mulig. Frokosten er flott med alt du kan begjære. Deilige med svømmebasseng kun for voksne. Vi kommer bestemt tilbake.

Dato for oppholdet: januar 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Treblomster
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. januar 2016 via mobile enheter

Dette er vårt 7 besøk på Indigo Pearl, og vi kommer alltid tilbake hit. Stort hotell, men stille, usjenert, vakkert og nær stranden. Super service, nydelige rom, alt du kan drømme om. Men vil du ha klassisk thai design, velg noe annet. Indigo Pearl er industrial chic design, utrolig gjennomført med betong, glass, jern, og med en nydelig thai vri. Det finnes kun her, aldri vært på et mer gjennomført hotell; alt er tenkt ned i minste detalj, og alt er håndlaget og unikt. Spa på stedet er dyrt, men verdt hvert eneste øre, bare prøv! Frokosten er topp! Hver ettermiddag små delikatesser servert på rommet. Søndag brunsj er et must; heaven for alle som elsker mat og vin; fantastisk! Black ginger er perlen på stedet; klassisk thai design i blåsvart design, med nydelige moderne krystall- lamper, så gjennomført og en fantastisk matopplevelse, sjefskokken er i verdensklasse! Cooking class kan anbefales; Ann lærer deg alt med et smil og sjarme du kan lete lenge etter. Så vi kommer igjen og igjen, og gleder oss allerede. Men først og fremst; de ansatte på dette hotellet er alle som en av topp klasse! Tusen takk!

Dato for oppholdet: januar 2016
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Treblomster
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juni 2015

Indigo Pearl ligger i et av de roligste områdene på øya, langs Nai Yang stranden.
Hotellet har et spennende design med masse detaljer og personalet er i toppsjiktet, alltid klar for å gi god service. En nydelig strand i gåavstand, men flere flotte basseng på hotellområde. Dette hotellet skal vi definitivt tilbake til neste gang vi skal til Thailand i 2016.

Romtips: Høyere etasje gir mindre støy og innsyn fra forbigående.
Dato for oppholdet: september 2014
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Rosendal21
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser