Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Supert sted! ”
Anmeldelse av Two Chefs - Karon Beach

Two Chefs - Karon Beach
Vurdert som nr. 25 av 521 Restauranter i Karon
Prisklasse: USD 2 - USD 6
Kjøkken: Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Store grupper, Romantisk, Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Kan varmt anbefale Two Chefs. Flott service, super mat og gode drinker. Litt dyrere sted, men veldig bra. Et sted man gjerne vender tilbake til. Anbefales!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, metannika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TCManagment, Two Chefs Karon Team på Two Chefs - Karon Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. desember 2018
Google-oversetting

Hi Annika B,

Thank you so much for this amazing review and recommendation regarding Two Chefs Karon. We are hoping you still have some time left here in Karon so we can welcome you again soon!

Kind regards,
Two Chefs Karon Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (3 625)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 3 625 anmeldelser

Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Fantastisk god mat, god service, spennende drinker og hyggelig stemning med to musikalske og dyktige jenter som sang og spilte og hadde god kontakt med publikum.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 353elisabethr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TCManagment, Two Chefs Karon Team på Two Chefs - Karon Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018
Google-oversetting

Hi 353elisabethr,

Thank you so much for this amazing review! we are happy to know you enjoyed our concept with good food and great live music. Rest assured we will keep this going, so if you are looking for a great dinner experience again, you know to find us!

Kind regards,
Two Chefs Karon Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Hver rett smeltet på tungen og smakene var kreative og orginale! Drinkene var fantastiske og stemningen var helt topp! Mange spennende boder og butikker ved resturanten også! Hit drar jeg gjerne igjen!

Dato for besøk: november 2018
Takk, AdvisorJJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TCManagment, Two Chefs Karon Team på Two Chefs - Karon Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. november 2018
Google-oversetting

Dear jankajohnsen,

Thank you very much for this amazing review. We are pleased to be informed that you had a great experience at Two Chefs Karon. At Two Chefs there are daily offers which can make your dinner even greater. For example we have all-you-can-eat offers on Wednesday (Surf and Turf), Friday Ribs and the Sunday Roast. These menu cannot be found on our menu and will only be served on these days! For more info you can check out our website or come visit our branch and ask our staff about these unique offers! We hope to see you back soon!

Kind regards,
Two Chefs Karon Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Både mat og drikke var helt perfekt det var kjempe bra live musikk på kvelden og i tillegg happy hour!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, lenat238
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TCManagment, Two Chefs Karon Team på Two Chefs - Karon Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2018
Google-oversetting

Hello Lena T!

Thank you very much for taking time to leave us a review. We are very glad to know that you enjoyed your dining experience here at Two Chefs Karon branch. Thank you for commending our live music as well as the happy hour offers. There are still loads of items to try from our international and local menu that you will surely love. We hope to see you again next time!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2018 via mobile enheter

Har vært veldig mange ganger på denne plassen og vil alltid tilbake. Over gjennomsnittet hyggelige mennesker som jobber der og har hver gang fått perfekt mat. Live musikk med musikere som synger perfekt. Kan ikke annet enn og elske denne plassen.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, carorei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TCManagment, Two Chefs Karon Team på Two Chefs - Karon Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2018
Google-oversetting

Hi Caroline R!

Thank you very much for your rockin' review! It is very nice to read your awesome feedback and we are delighted to know that you always enjoy your experience with Two Chefs Karon branch every time you're back! Rest assured that we will continue serving great food and giving excellent service to our customers. We are very excited to have you again in the future!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Two Chefs - Karon Beach, så også på

 

Har du vært i Two Chefs - Karon Beach? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.