Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Two Chefs - Karon Beach

Two Chefs - Karon Beach
Vurdert som nr. 24 av 521 Restauranter i Karon
Prisklasse: USD 2 - USD 6
Kjøkken: Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Store grupper, Familier med barn, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 1. februar 2019 via mobile enheter

Maten var god, men prisen var "høy" i forhold til flere andre plasser. Høy standard inne på restauranten. Betjening var hyggelig og snakket bra engelsk.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, frankv656
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TCManagment, Two Chefs Karon Team på Two Chefs - Karon Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. februar 2019
Google-oversetting

Hi frankv656,

Thank you for this beautiful review. Our standard is indeed high. We are always looking for the best quality of products and ingredients, and that comes with a price off course. We hope the value of money was right and that you enjoyed your dinner experience here at Two Chefs Karon. Hope to see you again soon!

Kind regards,
Two Chefs Karon Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (3 623)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 3 623 anmeldelser

Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Vi bestilte "all you can EAT" søndagsbuffet for rundt 450 bath. Vi fikk deilig grillet kjøtt(ytrefilet okse, indrefilet svin, kylling) potetbåter, grønnsaker og rødvinsaus. Maten var deilig. Vi fikk god service. Og det var fin livemusikk. Drinkene var også gode!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Marikanari89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TCManagment, Two Chefs Karon Team på Two Chefs - Karon Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019
Google-oversetting

Hi Marikanari89,

What a joy to read your review. It's great to hear from you that you enjoyed your food and drinks and live music. Luckily we have every day great artists to boost up the entertainment here in Two Chefs. You know now where to find us and we are hoping you will bring us a visit again soon!

Kind regards,
Two Chefs Karon Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. desember 2018 via mobile enheter

Veldig god mat og bra underholdning. Spiste her på julaften, og tilogmed nissen kom! Veldig artig. God service, god mat til en helt ok penge. Bra restaurant. Skal tilbake!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, pettersr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TCManagment, Two Chefs Karon Team på Two Chefs - Karon Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. desember 2018
Google-oversetting

Hi 35petterr,

Thank you for this beautiful review on TripAdvisor! It was our pleasure to serve you and we cannot wait to see you back!

Kind regards,
Two Chefs Karon Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Kan varmt anbefale Two Chefs. Flott service, super mat og gode drinker. Litt dyrere sted, men veldig bra. Et sted man gjerne vender tilbake til. Anbefales!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, metannika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TCManagment, Two Chefs Karon Team på Two Chefs - Karon Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. desember 2018
Google-oversetting

Hi Annika B,

Thank you so much for this amazing review and recommendation regarding Two Chefs Karon. We are hoping you still have some time left here in Karon so we can welcome you again soon!

Kind regards,
Two Chefs Karon Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Fantastisk god mat, god service, spennende drinker og hyggelig stemning med to musikalske og dyktige jenter som sang og spilte og hadde god kontakt med publikum.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 353elisabethr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TCManagment, Two Chefs Karon Team på Two Chefs - Karon Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018
Google-oversetting

Hi 353elisabethr,

Thank you so much for this amazing review! we are happy to know you enjoyed our concept with good food and great live music. Rest assured we will keep this going, so if you are looking for a great dinner experience again, you know to find us!

Kind regards,
Two Chefs Karon Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Two Chefs - Karon Beach, så også på

 

Har du vært i Two Chefs - Karon Beach? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.