Vi trivdes veldig godt ved dette hotellet, her vil vi gjerne reise flere ganger. Vi fikk anbefalt dette hotellet av startour når vi skulle på bryllupsreise, og hotellet falt virkelig i smak.
Sentralt hotell, rene og fine rom, fantastisk spa, veldig gode restauranter på området og naturligvis god service. Fin gå-tur langs standen inn til sentrum av Karon (10-15 min gange), og korte turer med taxi for å komme til de andre stedene med litt mer liv.
Vi var to voksne som reiste, men dette var også et perfekt sted å ha med barna (restaurantene hadde barneavdeling med tilsyn av voksne).
Det eneste jeg ville endret, vår å bytte ut jacuzzi med basseng på terassen (en filleting med andre ord). Vi bodde i hus nr 4 (helt i bakkant), her var det nydelig sjøutsikt.
Masse fine områder å ligge rundt de ulike bassengene, her finner alle et sted man liker. Også fint å ligge på stranden. Man får utdelt håndklær ved bassenget.
Området virker veldig stort når man ankommer, men det er veldig oversiktlig og greit. Som nevnt tidligere, er maten på hotellet i en egen klasse. Og det gjelder faktisk alle restaurantene. Frokosten på hotellet har godt utvalg - fra varmmat, brødmat, alle typer egg, søtsaker - ja det meste.
Jeg reiser gjerne tilbake, og anbefaler det til alle jeg kjenner.
God tur!