Dette hotellet anbefaler vi virkelig, var der i 19 dager i julen og stortrivdes. Hotellet ligger kort vei til stranden og alle fasiliteter. Personalet utmerket seg ved å være tilstede for deg når tid som helst.Vi hadde kjøpt inn senger og parasoller til stranden, dette ble vasket oppbevart hver dag for oss av nydelige gutter som var svært behjelpelige. Takk for det !!
Meget god frokost, som ble servert i hallen rundt bassenget, kanskje noe upraktisk for de som måtte igjennom for å komme til resepsjonen og ut, men ingen problem.
Det som også kunne vært bedre var lys på badet, kun 3 spotter på et ganske stort bad. Ellers var et superior rom som vi hadde kjempe fint og lyst. Fikk til og med nye dunputer da de andre var litt harde, dette uten at vi spurte.
Hotellet hadde ikke fri WIFI, dette tok vi opp med manager og fikk spesiell avtale. Men det burde være fritt for alle, i 20 14 er dette gammeldags, selv de små guesthouse og restauranter rundt hadde fritt. Men dette gjorde likevel ikke hotellet til noe dårlig hotell og regner med at neste gang vi kommer er dette oppdatert.
Vi anbefaler gjerne Andaman Seaview.