Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Se gjennom høydepunkter
Nydelig service

Ble anbefalt av av en kompis om at jeg måtte prøve Anthony når jeg først skulle ha en ny dress og... les mer

Anmeldt 23. juni 2024
FarAway48458326737
Harstad, Norge
Fantastisk service!

Anthony besøkte Harstad der jeg fikk tatt mål og bestemt absolutt alle detaljer i dress, skjorte og... les mer

Anmeldt 2. mai 2024
Kristian H
via mobile enheter
Les alle 450 anmeldelsene

2025 av 450 anmeldelser
Anmeldt 21. februar 2017 via mobile enheter

Vi er kjempe fornøyde med alt vi fikk laget hos Anthony og gutta hans. Kjempe bra service og hyggelige mennesker!
Vi kommer tilbake snart! Skål!

Dato for opplevelse: desember 2016
Takk, MadsTheodor
Anmeldt 7. februar 2017 via mobile enheter

Utrolig hyggelige folk! Vi bestilte en del klær og alt ble tilpasset etter våre ønsker. Gode råd og "fittings" på veien til de ferdige produktene. Veldig god kvalitet på både stoffene og menneskene. :-)
Servicen gjorde det hele til en veldig morsom opplevelse. I tillegg så kan man bestille mer selv når man har dratt hjem fra ferie fordi de har alle mål. Gleder meg til å bestille mer i fremtiden. Tusen takk!!

Dato for opplevelse: januar 2017
Takk, 367cathrined
Best_Tailors_Phuket, General Manager på Anthony's Bespoke Tailor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. februar 2017

Hi Cathrine,
We appreciate your great review and 5 stars. It was great to know that you had a good experience with us. We are looking forward to seeing you again. Thank you.
Best regards,
Anthony's team.

Anmeldt 25. oktober 2015

Dette er ikke første gang jeg handler hos Anthony. Han leverer klær av veldig god kvalitet og som man virkelig ser bra ut i. Han yter service og gjør tingene sine på en veldig proffesjonell måte. Personlig skal jeg snart handle med han igjen, og anbefaler andre å ta en titt på hva han kan tilby. Takk for handelen Anthony! :-)

Dato for opplevelse: august 2015
Takk, Frode Å
Anmeldt 21. april 2015

Det her er det verste jeg har vært med på. Ja Anthony er veldig koselig, men det hjelper jo ikke, når han ansetter folk som ikke har kompetanse. De sto å løy oss opp i tryne, tok feil* av klokka på alle prøvene. Når vi fikk kjolene, var den ene revna i en av sømmene og glid låsen var festet feil, slik at den stakk ut. Den andre kjolen som vi først fikk i feil farge, hadde også en feil i sømmen, den fikk en unødvenig klump. Jeg vil på det sterkeste ikke anbefale dere dette. De lå også og sov når vi kom for å hente kjolen, for andre gang den dagen siden de hadde tatt feil av tiden, igjen.

Dato for opplevelse: januar 2015
3  Takk, Hedda F
Anthony K, Owner på Anthony's Bespoke Tailor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2015

Thank you very much for your review. We deeply apologize for your unpleasant experience you had with us. We are constantly working on improving our services and your feedback is greatly appreciated. We deeply apologize once again. Best regards, Anthony.

Anmeldt 5. april 2015

Anthony er en særdeles hyggelig person å handle med, og ikke minst leverer han service og kvalitet til gode priser. Gode skreddersydde klær som man virkelig føler seg bra i, og ikke minst ser man også bra ut. Gleder meg allerede til å handle fra Anthony igjen! Anbefales!

Dato for opplevelse: mai 2014
1  Takk, Frode Å