Ble anbefalt av av en kompis om at jeg måtte prøve Anthony når jeg først skulle ha en ny dress og... les mer
Anthony besøkte Harstad der jeg fikk tatt mål og bestemt absolutt alle detaljer i dress, skjorte og... les mer
Det finnes tusenvis av skreddere i dette landet, som utgir seg for å være de beste i sitt yrke.
Før jeg valgte dette stedet, så var jeg innom 22 forskjellige skreddere i området. Alle mente at de selv var det beste alternativet, og overlegne i forhold til sine konkurrenter. De aller fleste var opptatt av å snakke ned sine konkurrenter og fremstille seg selv som de beste i området. Men det var veldig få av de skredderne som jeg besøkte som presenterte seg selv, butikken, utvalget og sin service på en presentabel måte.
For meg var det viktig å vite at jeg fikk den kvalitet jeg var på jakt etter, og at jeg ikke kom hjem med et dårlig sluttprodukt. Det beste førsteinntrykket jeg fikk var hos Anthony's Boutique i Karon Beach. Som gjorde at jeg kom tilbake til nettopp denne butikken. De presenteret seg selv, butikken, utvalget, måten prosessen var fra start til slutt, og referanser fra tidligere fornøyde kunder. De snakket ikke ned sine konkurrentene, og var ærlige på at kvalitet koster litt mer. Jeg kunne godt få alt mye billigere andre steder, men da ville også kvaliteten være dårligere. For meg så er nettopp ærlighet en viktig faktor for valg av sted.
Denne ærligheten har ført til at jeg og andre venner har bestilt gjennom årene ca 100 skjorter, 40 dresser og 12 frakker. Det er sjelden jeg anbefaler noen til andre. Men det er lov å gjøre et unntak, når noen faktisk fortjener litt ekstra oppmerksomhet.
Dear Jensbratland,
Thank you very much for your great review and 5 stars. It was great to hear that you have been happy with our services and qualities of our product. It was a pleasure to serve you at our store and we really appreciate your giving us some business every time you visit us. Thank you and we look forward to seeing you in next year.
Best wishes,
Anthony's team.
Vi er kjempe fornøyde med alt vi fikk laget hos Anthony og gutta hans. Kjempe bra service og hyggelige mennesker!
Vi kommer tilbake snart! Skål!
Utrolig hyggelige folk! Vi bestilte en del klær og alt ble tilpasset etter våre ønsker. Gode råd og "fittings" på veien til de ferdige produktene. Veldig god kvalitet på både stoffene og menneskene. :-)
Servicen gjorde det hele til en veldig morsom opplevelse. I tillegg så kan man bestille mer selv når man har dratt hjem fra ferie fordi de har alle mål. Gleder meg til å bestille mer i fremtiden. Tusen takk!!
Hi Cathrine,
We appreciate your great review and 5 stars. It was great to know that you had a good experience with us. We are looking forward to seeing you again. Thank you.
Best regards,
Anthony's team.
Dette er ikke første gang jeg handler hos Anthony. Han leverer klær av veldig god kvalitet og som man virkelig ser bra ut i. Han yter service og gjør tingene sine på en veldig proffesjonell måte. Personlig skal jeg snart handle med han igjen, og anbefaler andre å ta en titt på hva han kan tilby. Takk for handelen Anthony! :-)
Det her er det verste jeg har vært med på. Ja Anthony er veldig koselig, men det hjelper jo ikke, når han ansetter folk som ikke har kompetanse. De sto å løy oss opp i tryne, tok feil* av klokka på alle prøvene. Når vi fikk kjolene, var den ene revna i en av sømmene og glid låsen var festet feil, slik at den stakk ut. Den andre kjolen som vi først fikk i feil farge, hadde også en feil i sømmen, den fikk en unødvenig klump. Jeg vil på det sterkeste ikke anbefale dere dette. De lå også og sov når vi kom for å hente kjolen, for andre gang den dagen siden de hadde tatt feil av tiden, igjen.
Thank you very much for your review. We deeply apologize for your unpleasant experience you had with us. We are constantly working on improving our services and your feedback is greatly appreciated. We deeply apologize once again. Best regards, Anthony.
Anthony er en særdeles hyggelig person å handle med, og ikke minst leverer han service og kvalitet til gode priser. Gode skreddersydde klær som man virkelig føler seg bra i, og ikke minst ser man også bra ut. Gleder meg allerede til å handle fra Anthony igjen! Anbefales!