Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Se gjennom høydepunkter
Nydelig service

Ble anbefalt av av en kompis om at jeg måtte prøve Anthony når jeg først skulle ha en ny dress og... les mer

Anmeldt 23. juni 2024
FarAway48458326737
Harstad, Norge
Fantastisk service!

Anthony besøkte Harstad der jeg fikk tatt mål og bestemt absolutt alle detaljer i dress, skjorte og... les mer

Anmeldt 2. mai 2024
Kristian H
via mobile enheter
Les alle 450 anmeldelsene

Anmeldt 10. februar 2023 via mobile enheter

God service, kvalitet, dyktige skreddere, imøtekommende , vennlige ansatte, eier har vært mange ganger i Norge. Veldig fornøyd med resultatene

Dato for opplevelse: februar 2023
Takk, Anne-Gro G
Anmeldt 31. januar 2023 via mobile enheter

Vi har handlet hos Anthony i mange år og har vært like fornøyd hver gang. Han lager utrolig fine klær som passer perfekt til egen passform. Ikke minst er Anthony og hans ansatte fantastiske folk som alltid får deg i godt humør med sin gode humor. Hvis du skal velge en skredder i Phuket, anbefaler vi virkerlig Anthonys Boutique!

Dato for opplevelse: januar 2023
Takk, Heidi2024
Best_Tailors_Phuket, General Manager på Anthony's Bespoke Tailor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2023

Thank you so much for this review. We really appreciate you being a customer. We’re here for you anytime.

Anmeldt 9. juni 2022 via mobile enheter

Utmerket service. Vennlige ansatte og kvalitetsprodukter.
Vi har handlet hos Anthony ved gjentatte anledninger de siste årene, sist i desember 2021. Null problem å avtale tid for prøving og utvelgelse av materiale.
Anthony er også regelmessig på rundreise i Norge og det er da enkelt å avtale møter med han.
Anbefales

Dato for opplevelse: desember 2021
1  Takk, H8852DWtommyl
Best_Tailors_Phuket, Owner på Anthony's Bespoke Tailor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juni 2022

Dear Tommy , Thank you for taking the time to write your review. Your comments are very much valued and we really appreciate your comments regarding our customer service and workmanship. Our staff takes their roles seriously to provide the quality customer service you are expecting from us. We thank you once again and we look forward to doing more business with you in the coming October. Best Regards, Anthony's Boutique Team

Anmeldt 12. februar 2020

Lét hanna jakkaföt og skyrtur fyrir mig og ég var rosalega ánægður með útkomuna. Mæli 100% með öllu ferlinu og allt stóðst. Fagmennska út í gegn.
Gunnar

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, gunnar_ra2020
Best_Tailors_Phuket, Owner på Anthony's Bespoke Tailor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2021

Thank you so much for your feedback and hope to see you again soon.

Anmeldt 20. januar 2020

Har handlet med Anthony et par ganger, og er meget fornøyd med resultatet. Kan anbefales på det Sterkeste 😀

Dato for opplevelse: januar 2020
Takk, SteinarS14