Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (960)
Filtrer anmeldelser
960 resultater
Vurdering fra reisende
519
296
101
31
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
519
296
101
31
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 960 anmeldelser
Anmeldt 3. april 2018

Perfekt beliggenhet ved Phukets beste beach. Hyggelig vertskap, spesialarrangement ved poolen på fredager. Godt utvalg av restauranter rett i nærheten. Rent og pent overalt. Opplæring i thai kokkekunst for den som ønsker det

Dato for oppholdet: november 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Culture47520
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jaspal_Singh_03, Owner på Karon Sea Sands Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. april 2018
Google-oversetting

Dear Geir (0),

Thank you for your reviews and kind words. We are happy that you had a great time at our resort and we look forward to seeing you soon again and our ( renovated ) resort for more cocktails and Friday get together events.

Pls follow us on our website / FB to see your pictures and our happening refreshing touches.

With brgds,

jaspal

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mars 2018

Kan virkelig anbefale dette hotellet. Beliggenheten er helt topp, kort vei til alt. Store fine rom og gode senger. Rengjøringen var veldig bra overalt på hotellet. Frokosten var veldig bra.Men de ansatte får en stjerne i boka hos meg, de var så hyggelige og blide hele tiden. Du følte deg så Velkommen og godt tatt imot.

Dato for oppholdet: februar 2018
Takk, lenas117
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karon Sea Sand ... M, Guest Relations Manager på Karon Sea Sands Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mars 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

It is a sincere pleasure to read that you enjoyed your stay at the Karon Sea Sands Resort & Spa.

We are glad that you were happy with your stay, overall services, staff courtesy and facilities offered at our hotel. Your feedback is very encouraging for us.

We look forward to seeing you at the hotel again Regards

Kiran

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. januar 2018 via mobile enheter

Flott beliggenhet med Karon Beach rett over gaten. Flotte fasiliteter med lounge, bar, restaurant og basseng. Romslige rom der vi fikk to rom (318 A/B) med dør mellom. Supert for oss!
Rikholdig og god frokostbuffet i trivelig restaurant. Imponerende renhold i hele anlegget. Opplevelsen toppes av en hyggelig, serviceinnstilt og smilende betjening.
Eneste minus er at det av og til kommer skjemmende lukt fra gaten nedenfor hotellet samt stundevis ustabilt WiFi. Dette skyldes ytre forhold noe vi håper sentrale myndigheter kan få rettet på.

Tusen takk for oss, hit kommer vi gjerne tilbake

//Eivind

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, snurres2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karon Sea Sand ... M, Guest Relations Manager på Karon Sea Sands Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. januar 2018
Google-oversetting

Dear Snurre,
Thank you for taking out your time to review us on TripAdvisor
We are glad to know that you had a pleasant stay at the Karon Sea Sands Resort & Spa. Appreciation from our guests makes our efforts worthwhile and inspires our team to achieve higher levels of guest satisfaction and delight
Regards
Kiran

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2017 via mobile enheter

Da vi sjekket inn, ble vi oppgradert til swim- out rom - noe ungdommen satte pris på. God frokost, sentralt resort ift karon bysentrum . Hotellet ligger rett over gata til stranda . Hyggelige ansatte i resepsjon og restaurant . Et flott resort som anbefales

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, norge67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karon Sea Sand ... M, Guest Relations Manager på Karon Sea Sands Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2017
Google-oversetting

Dear Torbjorn,

It is a sincere pleasure to read that you enjoyed your stay at the Karon Sea Sands Resort & Spa.
We are glad that you were happy with your stay, overall services, staff courtesy and facilities offered at our hotel. Your feedback is very encouraging for us.

We look forward to seeing you at the hotel again

Kiran

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mars 2017

Fint hotell med god service. Vi bodde i en leiligheten som hadde god standard med godt fungerende klimaanlegg, mulighet for å lage mat, salong, soverom og bad, i tillegg til en stor veranda med havutsikt og mulighet både for å sitte og ligge. God frokostbuffet, som serveres i et behagelig og koselig miljø og hvor alle hilser en velkommen. Bassengområdet er fint og behagelig og stranden ligger rett over gaten. Hotellet ordnet med turer og arrangementer, så vi fikk mange fine opplevelser. Vi nøt virkelig vårt oppholdet på dette hotellet og vi vil anbefale dette hotellet til våre venner og for vårt neste besøk i Phuket.

Dato for oppholdet: mars 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, tonebeathe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karon Sea Sand ... M, Guest Relations Manager på Karon Sea Sands Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. april 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your review on TripAdvisor and choosing to stay at the Karon Sea Sands Resort & Spa on your recent visit. I am delighted to learn that you enjoyed your stay with us and found the service to be efficient and thoughtful.

We hope you will continue to choose us as your HOME on your next visit to Phuket and also recommend to your family and friends

Kiran

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser