Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Melding fra Tripadvisor:Denne forretningen er midlertidig stengt frem til 06.12.2023
Åpen i dag: 09:30 - 23:30
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Nordic Fashion, den beste skredderen i Karon og Kata..

Anbefaler Nordic Fashion. Vil du kjøpe måltilpassede klær, dress, skjorter, bukser, herreklær... les mer

Anmeldt 14. januar 2019
SvendFP
,
Drammen, Norge
Flink skredder og god service.

Har brukt skredder Jack flere ganger, og vært veldig godt fornøyd. Skal besøke han igjen dette året... les mer

Anmeldt 4. januar 2019
Turid Strømmen A
,
Oslo, Norge
Les alle 677 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Phuket
fra USD 85,41
Mer informasjon
fra USD 32,03
Mer informasjon
fra USD 22,88
Mer informasjon
fra USD 72,02
Mer informasjon
Anmeldelser (677)
Filtrer anmeldelser
677 resultater
Vurdering fra reisende
648
25
1
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
648
25
1
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 677 anmeldelser
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Kjøpte jakke og bukse på bestilling i Norge. Klærne passet ikke helt. Dro så på ferie til Chonburi, og tok med klærne. Der dukket en skredder opp, tok nye mål og sydde om jakke og bukse. Fikk klærne igjen etter få dager ferdig tilpasset. Meget god service. Anbefales☺️☺️

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, 268johnnyh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. april 2018 via mobile enheter

Meget profesjonell skredder som lytter til dine ønsker og finner det perfekte antrekket. Hvis deres er i nærheten av Karon eller Kata, anbefales det på det sterkeste å dra innom.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, 347leifl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. april 2018 via mobile enheter

En meget dyktig skredder. Ta en tur innom for en pratstund og nye fine klær. Anbefales på det varmeste.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, Irene M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. februar 2018 via mobile enheter

Nordic Fashion yter utmerket service og leverer kvalitetsklær. Jack har også flere ganger vært hjemme hos oss i Norge og kan trygt anbefales. Han og medhjelperne i butikken er opptatt av at alle kunder skal bli fornøyde.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, 262sveinl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. februar 2018 via mobile enheter

Laoo kom til hjembygda mi. Jeg valgte en dress, han tok mål og ca 2 måneder senere fikk jeg den skreddersydde dressen min. Den passet helt perfekt ! utrolig flott og god kvalitet.

Anbefales !

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Yngve S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser