Vi var 7 stk, ungdom og voksne. Bestilte 14 dagers opphold fra hotels.com og deres nettsider. Sjekket også ut hotellets egne nettsider. Vi kom til en fin resepsjon, de snakker litt dårlig engelsk, men vi klarte å få oss forstått. Vi tittet litt rundt, siden vi måtte vente 2 timer på rommene, vi synes bungalowene vi skulle ha så veldig fine ut, når vi skulle få nøkler, reagerte vi på at vi måtte kjøres i golfbiler....men, det fant vi fort ut, at grunnen til det, var at de bungalowene vi skulle bo i, lå på andre siden av en sterkt traffikert hovedvei! Med veldig bratte bakker opp. Vi kom inn på rommet, noe som var veldig skuffende, det så ikke ut som på bildene i det hele tatt, dette var hvite nedslitte bygninger, som var helt annerledes! Første som skjedde var at vannet ble borte, så gikk strømmen, neste dag, var samtlige doe på de tre rommene våre tette,uten at vi hadde gjort noe feil. Etter en stund ble det rettet opp i. Bassenget lite, men ok. Ikke betjent bar, måtte ringe over til andre siden av gaten... Mye støyete kinesere... Vi ba tilslutt om å få byttet til de andre bungalowene, det fikk vi mot et tillegg på 6 000 for 9 dager...her var det finere, men bassenget møkkete, nesten hvitt, grumsete vann...ble bedre etterhvert.. Dette er visst to forskjellige hotell, secret cliff villas og secret cliff resort, vær obs på dette for de bruker bare bilder fra resortet på nettsiden..... 10 min med tuk-tuk til karon eller patong