Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra restaurant ”
Anmeldelse av Louis' Kitchen

Louis' Kitchen
Vurdert som nr. 96 av 496 Restauranter i Karon
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. januar 2019 via mobile enheter

Hyggelig og rask betjening og god mat.
Dessverre hadde de ikke tunfisk som stod på menyen, men biffen var god og ett godt alternativ.
Det er mulig å sitte ut mot gata og følge med på livet, og man kan også sitte lengere inn i lokalet hvor man er mere skjermet for støy fra gata.
Stolene er greit behagelig.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, johanr265
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (330)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 330 anmeldelser

Anmeldt 22. februar 2018 via mobile enheter

Etter vi oppdaget denne restauranten i 2017, var det et naturlig valg også i 2018. Vi spiste de fleste lunsjmåltidene våre her. Nydelig mat, god service og ryddig og rent. Normale toalett.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, 248monam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
On-Hotel-Phuket, Manager på Louis' Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mars 2018
Google-oversetting

Dear Mona M,

First,we would like to say thank you for your positive reviewfor our restaurant.

Second, Thank you for always choosing us where to eat everytime you visit Thailand, We are hoping that we will see you again on 2019.

(Delicious food, great service and neat and clean. Normal toilet.) This comments makes us to work harder and to satisfied our guest always. We will extend to the chief and crew about the food, and to all of our staff.

Again, thank you so much and see you again on your next visit in Thailand.

Sincerely Your's
Renelyn Pandoy
Restaurant Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2017 via mobile enheter

Her var vi flere ganger. Nydelig mat og god service. Ligger veldig sentralt i den mest hektiske gata i Karon. Denne restauranten har normale forhold på wc.

Dato for besøk: februar 2017
Takk, 248monam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2015 via mobile enheter

Traff ett par av den gamle betjeningen som jobbet på Mermaid. Nå var stedet totalt bygget om med bla nye flotte toaletter, lokalene var rene og pene. Kanskje litt for avansert (fancy) meny, men det var godt og smakfullt. Har prøvd 5-6 retter og er fornøyd. Blir jo litt forutinntatt når vi tenker på hva som var der før. Har absolutt tro på Louis Kitchen....bare dere ikke glemmer det enkle

Dato for besøk: oktober 2015
Takk, Havard2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2015

Kan bare anbefale, kom hver dag i 3 mnd. vennlig og blid hjelpsom betjening, brukbart engelsk på de fleste

Dato for besøk: april 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Johny B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Louis' Kitchen, så også på

 

Har du vært i Louis' Kitchen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din