Hadde en fantastisk tur, på en superfin og avslappende båt. De serverte god mat, tok godt vare på alle gjestene. Linn er en fantastisk flink guide :-)
Tusen tack Stinefgrande - Linn är super glad att läsa din review.
Vi hoppas vi ses ombord igen - vi har fler fina turer att visa er.
TACK
från alla oss i La Moet // Lotta
Dette er en fantastisk dag på sjøen med hyggelig betjening, god mat og virkelig avslappende. Vi har vært med for mange år siden, men det var like fantastisk denne gangen. Anbefales på det sterkeste.
Tusen tack Tone och vad kul att höra att i varit ombord tidigare och valde att följa med oss ut igen.
Och återigen tack för att ni tog er tid och skrev om oss här på TripAdvisor
Lotta & Linn och all bestättning
Dette var en herlig tur. Ypperlig service og flott badevann. For ikke å snakke om serveringen og maten om bord. Vi ringte inn før turen da vi har en funksjonshemmet datter. Dette gikk kjempefint og de var veldig hjelpsomme. De var veldig hjelpsomme og vår datter fikk en god opplevelse.
Dette er en tur for alle. Anbefales på det sterkeste.
Kjempestor takk til alle på Le Moet.
Tusen tack för er fina review, ni gör oss både glada och stolta. tusen tack
Lotta & Linn med besättning
For en opplevelse! Fantastisk service, båttur og deilig avslapning. En utflukt med La Moet anbefales på det sterkeste
Mange takk Anette L!
hoper ni far en dejlig sommer!
Vi var en familie på 9 personer som hadde båten helt for oss selv en hel dag. Det var supert. Vi stoppet 2 ganger hvor vi snorklet, slappet av, spiste mye god frukt vi fikk servert om bord samt utrolig god middag som også var gjort i stand på båten. Crewet er helt fantastisk! Vi så også en hval på turen, kapteinen stoppet båten slik at vi skulle få muligheten til å se den igjen. Rett og slett en fantastisk tur.
Tack Kristin,
Det var en kul överaskning att ni inget sagt att det var en privat charter ni skulle ut på, det blev en riktigt bra överaskning innan vi drog iväg ut på dagen äventyr.
Er tur är verkligen en tur som vi kommer minnas, från ingenstans kom valen...
och vi fick se den flera gånger, LYCKA!
Hoppas vi ses igen,
Lotta
Tusen takk for en flott dagstur med et fantastisk positivt og herlig mannskap. Vi elsket hvert minutt på den fine båten, selv om vi hadde mye bølger og vind og ikke alle planene ble gjennomført. Vær og vind kan man ikke gjøre noe med, men med denne båten var det ikke noe problem. Den duvet avsted gjennom bølgene og vi satt like komfortabelt på dekk og nøt den beste mat og drikke.
Mannskapet fant fram til lune laguner og bortgjemte viker hvor vi badet og koste oss fra båten.
Tusen takk igjen for at vi fikk dette flotte minnet fra vår Thailandtur.
MANGE TAKK Ellen H
Fantastiskt att läsa att vi får vara med era minnen hem från Thailand.
Hoppas vi ses igen
Lotta