Anine
Horten, Norge
Anmeldelse av Hotel Phønix
2,0 av 5 boblerAnmeldt 10. juli 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2023
Romtips: Dårlig med parkering. Går helt fint å ankomme etter resepsjonens åpningstid så lenge dette...
8.6 km fra Hotel Phønix
    Property building
    37.4 km fra Hotel Phønix
    Se flere hoteller i Bronderslev
    Anmeldt 21. august 2022 via mobile enheter

Resepsjonisten burde vert ansatt til å gjøre en helt annen jobb enn å være det første man møter på dette , i utgangspunktet et bra hotell.
    Vanskelig å kommunisere med, både på skandinavisk og engelsk.
    Brann alarmen ble utløst kl. 05.15 på morgenen - alle hotellets gjester sto ute på gaten i 45 min. Uten noe info. Fra holelets representanter , ingen brannvesen eller politi ankom hotellet.
    Omsider kom eier, stoppet alarmen, uten noen kommentaren.
    Luktet sterkt KLOAK på vårt rom, bemerket dette til resepsjonisten, fikk til svar : takk for besøket……
    Uten noen form for kompensasjon eller beklagelse ……

Romtips: Bra frokost, topp parkering, fin by og gode spisesteder
    Dato for oppholdet: august 2022
    Takk, sigurdd2018
    Bettina Sørensen, Direktør på Hotel Phønix, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2022

Tak for din anmeldelse.
    mvh Hotel Phønix

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Vi ferierer på Jylland og bor på hotell. Vi har bestilt sommerdeal 2, som betyr 2 netter på hotell, 2 frokoster og 2 middager. Når vi kom hit på Phønix i dag, fikk vi beskjed om at kjøkkenet var stengt og at det ikke ble servert noe middag på søndager, vi fikk heller ikke refundert penger som vi hadde betalt for middagen. Vi fikk rom i 3etg uten heis, ingen tilbud om hjelp til kofferter. Resepsjonen var betjent fra 08.00 til 11.00 på søndager, dvs null servise. Dette blir nok første og siste gangen vi bor her.

3  Takk, annegunnp2016
    Anmeldt 6. oktober 2019

Vi var et reisefølge på 52 stykker. Noen overnattet 3 netter, meg selv inkludert. Hotellet er gammelt, men godt vedlikeholdt. Rommene var rene med nøktern standard. Jeg spiste 2 middager. Meget bra! Kalveculotte var fantastisk! Frokosten var nøktern.
    Betjeningen var meget serviceminded. Hyggelige, blide og hjelpsomme.
    Hotellet har en særdeles sentral beliggenhet i Brønderslev. Når du er i Brønderslev bør du oppleve Børglum Kloster og frokosten(lunsj) på Futten, Blokkhus.

Dato for oppholdet: oktober 2019
    Takk, norwegia
    Anmeldt 30. mars 2019

En dårlig start når du henvender deg i resepsjonen ved ankomst. Vedkommende var en sur direktør som ikke visste hva smil er. Burde hatt smilekurs. Så ikke et smil på de 3 døgna vi var der. Snakket veldig uforståelig så måtte stille spørsmål og svar flere ganger. Resten av betjeningen var noen sure og et par var litt smil.
    Hadde opphold med frokost og middag. Frokosten var helt vanlig med 3 typer pålegg + ost, eggerøre og småpølser og overstekt/svidd bacon + det ellers vanlige korn etc.du blandet selv. Utspedd juise, men god kaffe. 3 retters Middag var god alle dager. Et pluss her.
    Et gammelt hotell som trenger opppussing over det hele. Alle gulver knirket slik at du våknet når noen gikk på gangen. Badet var isende kaldt uten varme. Et + er gode senger.
    Liten plass å sitte med en kaffe eller drink om kvelden etter middag.

Dato for oppholdet: mars 2019
    Takk, 19Brit54
    Anmeldt 9. mars 2019

Nedslitt hotell, veldig lytt mellom rommene,fryktelig kaldt på badegulvet. Elendig frokost, de bød ikke på hverken stekt eller kokt egg, men derimot en uappetittelig eggerøre. Vi har bodd på mange hoteller i Danmark og ellers rundt om i Europa. Til nå er dette er den verste frokosten vi er blitt tilbudt. Det eneste positive var middagen på fredags kvelden. Vi fikk et rom uten skikkelig dagslys, men så rett i en vegg. Ny hotelldirektør virket ikke spesielt interessert i gjestenes ve og vel.Nei, her skal vi aldri tilbake!!

Dato for oppholdet: mars 2019
    Takk, jippi j