Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra service, flott beliggenhet”
Anmeldelse av Restaurant Luna

Restaurant Luna
Vurdert som nr. 7 av 29 Restauranter i Lemvig
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Bra service, flott beliggenhet, rene og pene lokaler, dyktig betjening, ok mat. Kunne med fordel vært større porsjon av kalvebiff-retten, og på luksus stjerneskudd-retten kunne det vært mer brød og mindre rødspette

Dato for besøk: juli 2020
Takk, matkritisk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (146)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 146 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2019 via mobile enheter

Egentlig ville jeg gitt 3,5 poeng, men da det er ikke mulig føler jeg en firer er mer fortjent enn en treer. Men det er under tvil, for selv om servicen og lokasjonen var formidabel, gir stedet et inntrykk av høyere kvalitet på maten enn det du faktisk får. Som med mange spisesteder i danske småbyer, er det kaféaktig mat som blir servert over alt. Selv om for eksempel kalvefileten var mør og god, når det ikke helt opp når man forventer skikkelig restaurant-mat når tilbehøret er det samme som man får på en kebabtalerken. Som kafé derimot, scorer de bra

Dato for besøk: juli 2019
Takk, matkritisk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2017 via mobile enheter

Helt grei mat og servise, men overraskende lite for pengene. Små porsjoner, og noe kjedelig mat. Nydelig kjøtt i surf and turf, men rekene ikke var marinerte slik det var beskrevet i menyen. Kokte poteter, gulrøtter og blomkål akkurat som en vanlig familiemiddag når man ikke har tid til å lage noe spesielt, og tar "det vanlige". Anbefaler ikke.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Natalia E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2016 via mobile enheter

Luna ligger fint til på bryggen. Maten var grei nok men det var ikke noe bra service fra personalet. Det var ikke fullt. Mulig de var for få på jobb. Måtte spør flere ganger etter alt. Toppen var da de kom med vinen og slengte den på bordet uten å åpne den. Mulig vi var uheldig med servitøren. Vi var 3 voksne og 2 barn.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, HildeHandelandL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2016 via mobile enheter

Spiste middag her da det så ut som et trivelig sted på havna.ikke noe stor matopplevelse her.forett som var hummersuppe var grei nok men bokse asparges har ingen ting å gjøre i en suppe.reklamerer stort for surf and turf her til hovedrett.absolutt begredelig greier.sure rekker og tørt smakløst kjøtt.barna spiste maten sin mens vi ikke kunne vente på å komme oss ut.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, rogofersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Luna, så også på

Lemvig, West Jutland
Lemvig, West Jutland
 

Har du vært i Restaurant Luna? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din