Ida N
93.3 km fra Hvaler Camping AS
93.2 km fra Hvaler Camping AS
Se flere hoteller i Hvaler
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Overnattet 2 netter i uke 30.
Campingen har helt greie fasiliteter, men skjemmes av at eierne ikke har vakthold på plassen. Vi hadde egentlig planlagt å bli ytterligere noen dager, men etter å ha fått begrenset med søvn i to netter pga skrik og skrål fra tydelig berusede personer på campingen dro vi videre. Vi kommer nok ikke tilbake...
Dro til campingen ved Gamle Fredrikstad og det var det en helt annen kontroll og service.

Takk, 999hanschristiang
Anmeldt 23. mai 2020

Vi hadde egentlig booket 2 netter, men grunnet dårlig vær med mye vind og regn (vi skulle fiske)så spurte vi pent om vi kunne slippe med én natt. Det var i orden.
Men hytta var bare tragisk også. Møkkete, musemøkk bak sofaen, slitt og med rennende toalett. Bordet hadde glassplate på toppen som viste puffer med masse flekker på. Ikke trivelig.
Ingen resepsjon, igjengrodde hytter, veldig synd. Hadde vært en knallfin plass hvis de hadde ryddet opp og renovert litt.
Anbefales ikke før de evnt gjør dét...

Dato for oppholdet: mai 2020
1  Takk, FruJohansson78
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Nesten igjengrodd hytte av villniss og gress/strå. Møkkete sengetrekk, klumpete dyner/puter., Skittent generelt overalt. Råtne bordinger på veranda. Vil ikke anbefale dette stedet før omfattende utbedring er foretatt.

1  Takk, bko37
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Liten og søt hytte. Men sovemuligheter var dårlig. Hullete trekk på madrassen. Dyner og puter var klumpete og skittent. Hems totalt uegnet til å sove på. Var borte hos eier og spurte etter en ny pute men fikk til svar at det var det eneste de hadde. Vinduet var så skittent at man nesten ikke kunne se igjennom det og det sto en gammel kjøkkenbenk og en oljefyringstank rett utenfor.
Var ikke gulvklut men en støvklut til å vaske gulvene med. Ingen rengjøringsåpe annet enn oppvaskmiddel.

1  Takk, ElisabethGundersen
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Vi hadde leid liten hytte uten vann og toalett. Den var møkkete. Dyner og puter var så ekle at vi vurderte å reise for å kjøpe noe nytt. De var skitne og klumpete og vi klarte nesten ikke å ta i de. Madrassene hadde veldig skittent trekk og hadde store hull. Hemsen er uegnet å sove på. Dette kunne vært en veldig fin hytte, synd at ikke eier ordner opp i dette.

3  Takk, 944kariannes