“God mat, hyggelig betjening ”
Anmeldelse av TT Beach

TT Beach
Vurdert som nr. 3 av 22 Restauranter i Lillesand
Anmeldt 10. november 2023

Som alltid, var innom 4 dager i uken i vår også, god mat, hyggelig betjening, alltid smilende og blide. Så hit kommer jeg mer enn gjerne igjen

Dato for besøk: november 2023
Takk, Knut N

Anmeldt 2. oktober 2023 via mobile enheter

Når du minst aner det så fikk vi en smårett som smakte himmelsk.
Vært her før og kommer igjen.
Skagen og roastbeef med utrolig mange smaker.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Kari-Anne B
Anmeldt 22. juli 2023 via mobile enheter

To ganger var vi her i løpet av ferien . Personalet løper forbi bordet ditt , stresser mye hele tiden . Ser ut som de ikke har kontroll. Flaks at vi får bestille noe i forbifarten . Sure miner når en prøver å få kontakt med servitører .
Ingen god opplevelse .

Takk, fosselie
Anmeldt 9. juli 2023 via mobile enheter

Hvis du har lyst på dårlig servering og tørr mat, så er det bare å ta turen. Uprofesjonelle servitører som har fått dårlig opplæring.

Takk, Lars Martin B
Anmeldt 5. juli 2023 via mobile enheter

Kunne fått terningkast 3 og hadde håpet på en mere proff servering. Stedet ligger på kaikanten og har både servering ute og inne. Vi valgte å sitte inne fordi regnet var på vei. Første servitør brukte 5 minutter på å rengjøre bordet etter forrige gjester (anbefaler å rydde bord med en gang gjestene går og ikke vent til det kommer nye gjester) Kun 2 bord opptatt inne og under halv fullt ute, så ikke mye å gjøre denne sommer dagen…men vi fikk meny fort og hadde bestemt oss for 5 blåskjell med frites. Tydlige språkproblemer med kelner som ikke var norsk gjorde oss litt nervøse om han skjønte greia. Men vi fikk det vi ønsket å spise, majones i stedenfor aioli ble rettet fort opp i, vi måtte be om servietter (og skje) og hele 3 ganger måtte vi forklare at vi ønsket 2 sprite og 1 cola, når regning kom var det 5 brus og 3 blåskjell… Men også det ble rettet opp, nesten så jeg angret meg når jeg så prisen på brus: kr 65.- pr stk. (0,33 glass) Vannet som kom tidlig på bordet (pluss for det) men smakte dessverre myr. Etter min mening kunne man hatt litt mere smak på kraften og kanskje en bolle til tomme skjell, pluss for alle skjell var åpne men minus for di var veldig små. Kanskje hadde vi for store forhåpninger til sjømat i Lillesand i dag, men dyr brus, amatørkelner og lite smak trekker veldig ned.

1  Takk, Supedad_from_Norway

Reisende som så på TT Beach, så også på

Lillesand, Aust-Agder

Lillesand, Aust-Agder

Har du vært i TT Beach? Del dine erfaringer!