Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Priceline
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (20)
Filtrer anmeldelser
20 resultater
Vurdering fra reisende
0
0
4
4
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
0
0
4
4
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 20 anmeldelser
Anmeldt 17. august 2019 via mobile enheter

Etter å ha lest anmeldelsene før ankomst hadde vi ingen forventinger til stedet siden det var så dårlige tilbakemeldinger. Vi hadde booket en leilighet med to soverom. På pluss siden: store, romslige rom, veldig gode senger! Kjekk beliggenhet, ligger rett ved Lillesand senter og matbutikker. Kort vei til Lillesand sentrum. Greit kjøkken, med det viktigste. Rengjort helt greit, litt støvete på pultene på soverommet ellers fint. Minus: gammel og slitt leilighet. vinduer som bør byttes, får ikke lukket skikkelig. Kun tre TV kanaler (Bare Nrk 1 og 2 og super). Lite lys, noen lyspærer virker ikke. Alt i alt et OK sted om man skal overnatte et døgn eller to, grei pris. Men! man må være forberedt på at det er en eldre leilighet med slitasje som trenger oppgradering.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Merethe74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2019 via mobile enheter

Anbefales IKKE!
Skikkelig møkkete og ekkelt. Matrester , negler på bord, søl i kjøleskap. Møkkete i kriker og kroker. Vinduer som ikke kan lukkes. Sendte klage i etterkant da resepsjonen var stengt ved utsjekk...og det var det nok en grunn til. Eier ringte etter ett døgn, kjeftende og truende over at vi klagde.
Eneste pluss, var en hyggelig unggutt i resepsjon som dukket opp når vi ringte ved ankomst.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, htuften
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Ikke så flott område. Lav standard både ute og inne. Sparsomt innredet. Dusjkabinett for folk under 180. Varme rom, ingen luftkondisjonering. Rom på bakkenivå og når låsen på vindu ikke virker så kan folk spasere rett inn på soverommet. Du må betale ekstra for sengetøy.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, roykris1967
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Dette er det verste sted vi har vært. Forferdelig møkkete, gulv, senger, glass i kjøkkenskap. Hadde helsetilsyn eller mattilsynet kommet ville de stengt stedet med en gang tror jeg. Dette stedet vil jeg ikke anbefale noen å overnatte, selv om det var billig.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Petter Engborg L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2018

Ville ikke trykke på 1 stjerne engang.(men ble nødt, for å skrive denne anmeldelsen)
Stedet er virkelikt skittent!"! . Wifi. virker ikke, i så fall så tregt at det er ubrukelig.
Personalet lyver deg rett i ansiktet og unnskylder seg med banaliteter.
Jeg skriver denne anmeldelsen, nesten tre uker oppholdet, for å si fra til andre..
Så hvis du/dere allikevel vil bo der, kan dere ha det så godt.
God ferie.
Ps. På toppen av det hele. Så holdt veivesenet på å "grave/lage", hver dag, fra kl 0730-1500 ca 10meter ifra. det var så bråkete, at det må oppleves for å forstås.

Romtips: absolutt null
Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, angrende
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser