“Fantastisk bra!”

Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 18. mars 2022 via mobile enheter

Alt var perfekt på Nino’s i kveld. Nydelig Chateaubriand med utrolig godt kryddersmør, soppsaus, bearnaise og grønnsaker. Koselig interiør og hyggelig servitør. Anbefales!

Dato for besøk: mars 2022
Takk, St_Sharky

Anmeldt 15. august 2021

Fantastisk mat, og ikke minst god service, på brygga i Lillesand! Jeg og min venn delte en fantastisk chateau briande, som kanskje var mat-høydepunktet for sommeren. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, larspaauw
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Forlenge . Etter på bestilte vi irish Coffee etter 20 minutter måtte vi vinke på kelneren og minne hun på att vi ikke har fått irish Coffee
Hun hadde klemt det vi komme aldri mer tilbake.
Nelly og Gunnar

Dato for besøk: august 2021
Takk, 997gunnarf
Anmeldt 28. juli 2021

Bestillte noe så enkelt som pizza og nachos. Servitørene virket veldig usikre. Hadde følelse at vi var i veien for de. Maten var svært skuffende: 160.- for nachos som var brent er drøyt selv i Norge. Nachosen (Fra Rema 1000 ? )ble servert i skål med noen smuler ost oppå. Dette var nok varmet i mikro siden nachosen var brent men osten på toppen ikke var steikt. Pizzaen smakte ordinært. Stedet hadde fin plassering ute men mørkt og trist inne. Tok nesten en time å få servert pizzaen. Elendig når en tar priser som dette stedet gjør.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, urenluren
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Vi spiste pizza, men den var en stor skuffelse. Den så lite fristende ut, og smakte slik den så ut. I tillegg var servicen dårlig. Maten ble servert puljevis til bordet, og det gikk for lang tid fra førstemann fikk servering til den siste. Totalt tok det 55 min fra vi bestilte til alle hadde fått mat.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Hilde W

Reisende som så på Nino´s, så også på

Lillesand, Aust-Agder

Lillesand, Aust-Agder

Har du vært i Nino´s? Del dine erfaringer!