“Ekseptionell service!!”

Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 7. juli 2023 via mobile enheter

God mat og drikke hos Ninos til grei penge. Super beliggenhet, kloss på sjøen i koselige Lillesand. Det jeg særlig vil bemerke er alle de super hyggelige servitørene som virkelig gjorde, en gjeng med slitne seilere på vei til Bergen, oss en extra innsats for at vi skulle få en fin opplevelse hos Ninos.
Særlig takk til vår hovedservitør for ekseptionel service og nydelig dessert, du var strålende

Dato for besøk: juli 2023
Takk, richardhoie

Anmeldt 23. april 2023 via mobile enheter

Sjønær og koselig beliggenhet, mulig å sitte ute på sommeren, vennlig service, velsmakende mat, veldig god sørlandsstemning! Vil gjerne komme tilbake. Kan anbefales for familier. Da vi var der en tidlig lørdag ettermiddag i april var det rolig.

Dato for besøk: april 2023
Takk, gunnmaritd
Anmeldt 12. februar 2023 via mobile enheter

Vi reserverte bord til klokken 16.00, ventet på maten i en time, selvom det ikke var spesielt mye gjester i resturanten.

Maten kom til forskjellig tidspunkt, og da fant vi også skinke på vegetarpizzaen.

Ellers helt ok mat, hverken vondt eller spesielt godt.

Kommer sannsynligvis ikke til å dra tilbake hit med det første.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, aastaemilies
Anmeldt 6. desember 2022 via mobile enheter

Svært mye mat; bestilte ribbetallerken og gikk fire store kjøttstykker av bra kvalitet i tillegg til poteter og annet tilbehør.

Hyggelig betjening som virket som om de koste seg på jobb.

Dato for besøk: desember 2022
Takk, 112froden
Anmeldt 12. oktober 2022 via mobile enheter

Ankom restauranten lørdag 8. okt. kl 2035, satt endel gjester i lokalet. Skilt utenfor om at det var åpent. Ble møtt av en servitør som mente at kjøkkenet var stengt, og at han ikke viste hvor kokken var. Han gikk bort til disken, snudde og kom tilbake til oss, for å si at han ikke fant kokken. Merkelig opplegg! Hit kommer vi IKKE tilbake, elendig😔

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, 153ceciliel

Reisende som så på Nino´s, så også på

Lillesand, Aust-Agder

Lillesand, Aust-Agder

Har du vært i Nino´s? Del dine erfaringer!