Hvis du ønsker en spesiell og hjemmekoselig hotellopplevelse så er Hotel Norge Lillesand verdt et besøk. Du blir tatt hyggelig imot og vi opplevde god service. Et hotell med mye historie og eldre men veldig godt vedlikeholdte sitteområder der du kan få rundt å se på bilder eller bare lese en god bok, eller nyte en kopp kaffe eller god drikke. Du kan nyte stillheten og atmosfære. Samtidig som du kan reflektere at forfatteren Knut Hamsun også var en hyppig gjest når han syns det var for slitsom og trengte et avbrekk. Enkel, men smakfull frokost. Rommene var helt ok og vi hadde rom i 4.etasje med litt havutsikt. Hvis du er dårlig til beins og har vansker med å gå trapper, så hør med hotellet om mulighet for et rom i 1.etasje. Det som trekker litt ned er at det på rom 402, der var det ikke så stor plass, hvis du skal bo mer enn 1 døgn. Badet var også lite. Hotellet visste at Tv'en ikke fungerte. Burde informert om det ved innsjekk. I tillegg hørte vi godt lyden fra restauranten på kaia både fredag og lørdag. Uansett var vi som helhet godt fornøyd med oppholdet. Kort vei til restaurant, pub og nisjebutikker. Kan anbefale et besøk.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering