Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk! ”
Anmeldelse av Brygga Restaurant

Brygga Restaurant
Vurdert som nr. 9 av 15 Restauranter i Lillesand
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Spiste her med familie på 5 (2voksne,3barn) Og alle var overbegeistret for maten. Prisen var det heller ikke noe å si noe på!
Absolutt værd ett besøk!

Dato for besøk: august 2020
Takk, tktollefsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (19)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 19 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Knallgod bryggeburger på 250g. Nahos veldig god. Gyros kjempegod. Hjortebiff spennende, men litt tørr og stekt for lenge. De kunne spurt hvordan jeg ville ha den.
Ellers helt supert.
Fine priser og bra ansatte.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Graffen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

På grunn av «Corona» sto 3 servitører i baren, og nektet å ta imot bestilling ved bordene. På grunn av høy musikk måtte vi rope til hverandre over disken..... I tillegg serverte de øl i glass, men nektet å servere glass med vann til ungene. Måtte kjøpe flasker. Var visst et Corona tiltak også!!! Latterlig.....

I tillegg var dama bak disken ganske frekk!!

Og maten....
Har spist der før, og det var bra. Denne gangen var barneburgerene tørre og porsjonene var små, så ungene måtte til teltet og spise mer rett etterpå. Var lite pommes frittes.

Løkringene var bleike, og fulle av fett. Pommes frittes var ikke friterte lenge nok, og var deigete.

Og det viktigste; Fiskesuppa...... Smakte tammere enn en posesuppe fra Toro. Hadde det ikke vært for at jeg plukket 7-8 fiskebein fra suppa, hadde jeg trodd det var suppepose med fryste fiskebiter. (Var heller ingen reker eller blåskjell i suppa). Tilbehøret var en liten baguette, som ikke var stekt nok og var ganske bleik.

ALDRI MER!!!!!!!

PS: Vi så dagen etter en Pizzabakeren bil i campen. Det er altså alternativer med GOD mat ;)

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Sutcivni
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mai 2020 via mobile enheter

Nydelig mat Spesiellt rødspette med herlig tilbehør.
Gjestfri vertskap og kan virkelig anbefale å ta turen til Brygga Restaurant
Vi kommer garantert tilbake

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, Annekhope
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2019 via mobile enheter

Hyggelig fasiliteter. Vi fikk beskjed om at flere av rettene ikke var tilgjengelig. Vi bestilte forskjellige retter fra gyros til hamburger. Vi fikk ikke rettene til samme tid. Barneposjonene var veldig små. Minstemann måtte vente lengst på maten. Gyros var bra mens biffburgerne bar preg av billig farse. Svært usikker på om vi tar turen igjen.

Dato for besøk: august 2019
Takk, hanserikf2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brygga Restaurant, så også på

Lillesand, Aust-Agder
Lillesand, Aust-Agder
 
Lillesand, Aust-Agder
Lillesand, Aust-Agder
 

Har du vært i Brygga Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din