“Idyllisk, men dårlig renhold”
Anmeldelse av Brygga Restaurant

Brygga Restaurant
Vurdert som nr. 11 av 18 Restauranter i Lillesand
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi spiste gyros (veldig god), bryggaburger (helt ok) og biffsnadder (ikke god, og liten porsjon). Samlet sett var maten grei. Men vi ikke maten samtidig... Fin plassering av restauranten, idyllisk. Flere bord var «opptatt» fordi de ikke hadde ryddet bordene etter andre gjester. Bordet vi måtte velge var skittent (chipsrester, salat osv). De tørket ikke av bordet før vi satte oss ned og heller ikke før maten kom.

Dato for besøk: august 2020
Takk, ronjagw

Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Spiste her med familie på 5 (2voksne,3barn) Og alle var overbegeistret for maten. Prisen var det heller ikke noe å si noe på!
Absolutt værd ett besøk!

Dato for besøk: august 2020
Takk, tktollefsen
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Knallgod bryggeburger på 250g. Nahos veldig god. Gyros kjempegod. Hjortebiff spennende, men litt tørr og stekt for lenge. De kunne spurt hvordan jeg ville ha den.
Ellers helt supert.
Fine priser og bra ansatte.

Takk, Graffen
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

På grunn av «Corona» sto 3 servitører i baren, og nektet å ta imot bestilling ved bordene. På grunn av høy musikk måtte vi rope til hverandre over disken..... I tillegg serverte de øl i glass, men nektet å servere glass med vann til ungene. Måtte kjøpe flasker. Var visst et Corona tiltak også!!! Latterlig.....

I tillegg var dama bak disken ganske frekk!!

Og maten....
Har spist der før, og det var bra. Denne gangen var barneburgerene tørre og porsjonene var små, så ungene måtte til teltet og spise mer rett etterpå. Var lite pommes frittes.

Løkringene var bleike, og fulle av fett. Pommes frittes var ikke friterte lenge nok, og var deigete.

Og det viktigste; Fiskesuppa...... Smakte tammere enn en posesuppe fra Toro. Hadde det ikke vært for at jeg plukket 7-8 fiskebein fra suppa, hadde jeg trodd det var suppepose med fryste fiskebiter. (Var heller ingen reker eller blåskjell i suppa). Tilbehøret var en liten baguette, som ikke var stekt nok og var ganske bleik.

ALDRI MER!!!!!!!

PS: Vi så dagen etter en Pizzabakeren bil i campen. Det er altså alternativer med GOD mat ;)

2  Takk, Sutcivni
Anmeldt 30. mai 2020 via mobile enheter

Nydelig mat Spesiellt rødspette med herlig tilbehør.
Gjestfri vertskap og kan virkelig anbefale å ta turen til Brygga Restaurant
Vi kommer garantert tilbake

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, Annekhope

Reisende som så på Brygga Restaurant, så også på

Lillesand, Aust-Agder

Har du vært i Brygga Restaurant? Del dine erfaringer!